Vi kommer att dö samtidigt du och jag..

Kort om dagen...är inte på humör just nu, snabbt kan det vända.. :(

- Min mp3 är trasig, illa fick trixa en massa för att få ihop någorlunda bra ljud på resan in till skolan imorse..
- Började dagen med en massa engelska, Ebbelito kallade mig för vampyr, alltid lika trevlig mot mig, jag och Alex sjöng en massa gamla godingar hela lektionen: My hump my hump my hump...tränar engelskan iaf.. ;) sen höll jag på att bli döv av Fredriks musik på höger öra och Alex musik på vänster öra..Sofia ville strypa Alex för att han har en crush on Rihanna..
- Mikrobiologi och genetik, läxförhör, jag och Malin skötte oss galant, fast vår matte suger..vi kunde inte räkna ihop våra poäng korrekt, sen påstod vissa att vi skulle fuska, vet inte alls va de babblar om?
- Lunch, jag gjorde bort mig och snackade skit om ett par vuxna för att de vart för långsamma i matkön, men inte såg jag att de satt precis framför oss vid ett annat bord..woppsii, fick en och annan sur blick.. :S pinsamt banana..sen fick Alex ett nytt smeknamn för att han provade ALLAS maträtter vid hela bordet, gluffsade i sig alltfrån oxroulader, blomkålssoppa till lite paj och fetaost, mumsii, "Sopptunnan" vart det! :D Mkt fiint..
- Sen hade vi två jobbiga lektioner innan vi fick vandra hemåt, kollade på skojiga klipp på djurpresentation och guidning, ska visa er ett nu.. :)
- Hemma vid fem, skynda skynda fick man göra, byta skor och slänga av sig skolväskan för att sedan ta sig en promenad med Anna och Emma, HÄRLIGT! :D Looove my two homies, man blir bara glaaaad! :D ♥  Vi tokade oss som vanligt vid vägkanten med en massa konstiga rörelser och uttryck, haha bilarna som åkte förbi måste ju undrat vilka orginal vi är.. ;) en bil tom. tutade åt oss, yeah already famous.. ;)
- Och bror min vart idag TV-kändis då det visat ett klipp på nyheterna från Röllingby gymnasium, han stod i kön och haffade åt sig mat, mohaa, kika efter en pojke med grön tröja! :D Sen Natta och Milla!! I saw you! :D
- Nu vart jag lite nere faktiskt, blää att man aldrig kan vara lite normal, men det är jobbigt, hur ska man göra?

Nu ska jag försöka peppa upp mig med lite Idol..orkar inget annat känner jag...

Pusshej! ♥


OMG snacka om pinsamt..! Ett av de klippen vi fick se på djurpresentation och guidning :P

Kommentarer
Postat av: Julia

Hahaha jasåå?:D men den är jättefiiin! kärlek vid första ögonkastet i tell you!!! hahahah APUUUU:DXD jag uttalar det på engelska med indisk brytningXD låter görkul ju:D:D:D höhöhöööÖÖÖ men jag kanske går och blir afrikan medans du är på APUUU, vem vet?;DXD höhö då blir jag brunast!!!:D

2008-09-18 @ 22:54:51
URL: http://juliss.blogg.se/
Postat av: natta

är det den som är textad? för den är bäst :)

2008-09-20 @ 07:58:41
URL: http://nattapatta.devote.se
Postat av: Rose

Dt e så synd om alla tre, dom två som inte kan prata ordentligt och så pinsamt för programledaren...undra om han fick spraken efter dt där

2008-09-22 @ 12:35:31
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0