8 days a week

Heeeeej! :) "Jag mår så bra" sjunger Maja Gullstrand nu på Melodifestival skivan, haha den har även denna morgon spelats på hög volym! :D mår jag bra då? Jodå det är helt okiwooki med mig idag faktiskt! :) Fast vilken orolig natt det vart! :O Drömde om någon äcklig snuskgubbe som tog kort på mig och min katt Moa, haha..aja..sen imorse när jag låg lite halvt vaken så kom alla tankar på ALLT som ska fixas innan studenten, gaaaah jag får panik! :O så jag vart tvungen att skriva en "att-göra-lista" precis innan jag gick upp för att äta frulle.. köpa klänning, klippa håret, sälja biljetter, betala flaket och sedan en massa skolarbeten på det också...jag vet att jag blivit tillsagt att INTE stressa men det är så himlans svårt att undvika...jag är så rädd att "hamna där igen" som jag var förut, blää ingen kul tid..nää en resa till utlandet med sol, bad och massa mys är vad jag behöver nu..! fast jag ska inte klaga snart är det dags för Rhodos så...GUD va jag ska ta vara på den tiden...dock så lär man ju bli aningens schleten efter två veckor därnere, med dans och daqiuris, hihi but it's totally worth it! :D 

Igår då...var en sjudundrans blåsig dag! :O Inte alls kul för mina små öron! Så vid morgonpromenaden så åkte jordgubbsmyssen på! :P sött..styrde sedan min kosing till stan för att träffa nickenyfiken, vi åt sushi på det traditionella stället vid konserthuset, fast hmm undrar va sjutton de hade gjort med riset this time? :O it was totally ur funktion..men gott var det iaf! :D sedan gick vi till PUB och kollade och suktade efter en massa glassiga kläder! Och han hade nog en rent helvete när vi var inne på Urban outfitters, haha jag var helt galen, VILLE HA ALLT! :O Gaaah...men det slutade iaf med en söt klänning med panda motiv...hihi och det vi egentligen var ute efter: studentkläder, vart det inget av...dåligt av oss...handlade lite mellis time stuff inne på NK och fikade innan vi satte oss på roslagsbanan hem.. :)


Min panda-klänning, lite udda men söt!


På kvällen vart det Taco night hos Janne med tha three biatches.. ;) innan åkte vi till Willys och handlade, Emmas is una exellence drivaah.. :D Störtskön kväll med massa prat, crazyiness, taco frosseri och of course garv...sedan det vanliga samtalsämnen RHODOS! :D haha jag vet att vi börjar bli uttjatade men.. ;) och valpen är nu ute från Robinson, aww..


Framdukat och klart!

Ready for some taco buisness! :D Söta!

Emmas nyfunna snacks...ÄRTSKOTT! Haha lite otippat.. ;)

Och jag kan självklart aldrig vara normal på bild...haha fan jag skäms nästan.. :P

Nu ska jag ut på en promenix!

See yaaao! ♥

Och på Flodans skiva ska man vara en liten råtta...mihiiii...

Kommentarer
Postat av: malin

jag e oxå jättestressad! :S

FIN KLÄNNING :D

2009-04-19 @ 12:13:27
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Erika

Fasen va söt klänning :D :D

2009-04-19 @ 18:34:15
URL: http://chessy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0