Långfredag!

Åhh har vart en superduper MYSIG dag! :D För det första så är det HELT makalöst vacker väder ute och dessutom har jag sett massvis med krokusar på Emmsingens tomt! :D Började dagen med att gå upp klockan åtta, helstört tycker ni kanske, but I like it! :D Gjorde iordning min fil tallrik med ett glas jucie, ställde allt på en bricka och bar in det till sängen, blev helt enkelt en frukost på sängen dagen till ära, MÅSTE göras oftare.. :D sedan satt jag där och mös med mina kattstrumpor, med täcket runt mig och mumsade fil samtidigt osm jag kollade på Lotta på Bråkmakargatan som gick på TV4- film.. Ihhhh så hääääärligt! Dessutom hade hade jag världens fräänaste morgonfrissa, hel cool var man! 


Haha Godmorgon! ;D Nyvaken as hell..

Frukost på sängen var det här!

Påklädd och sängen bäddad, men vad fan har man för hållning frågas?? Sitter som en påse skit, haha.. :P

Klockan 10.25 åkte jag in till Täby centrum med sötis Emmsing, hon är min underbara vän! :D Var med när hon skulle byta ett par skor, men det höll på att sluta i katastrof för hon som sålde dem gav henne fel storlek.. :O men det ordnade upp sig, annars hade vi ju kört en till runda i täby imorgon! :P sen upptäckte vi båda att det finns SÅ mkt fint att köpa, men sedan ska ju allt kosta så mkt...damn jag MÅSTE spara...studentklänning + skor OCH en videokamera inför Rhodos prioriteras först nu! :D Vi kuuutade döden av oss för att hinna på roslagsbanan och självklart att vi hann, snabba å smidiga som vi är efter alla fitness pass på Friskis.. ;)

Väl hemma in tha ghetto igen så fick vi skjuts hem till Emmsing av hennes snälla mamma, de har lite bristvara på bussar därute.. ;) Väl där fick man träffa resten av hennes söta familj, vi lagade lite pannkakor, visserligen vågde vi inte försöka med att kasta upp dem från stekpannan, men det vart brilijanta endå! :D Lite gulligt var att hennes lillasyrra var lite chockad över hur många ggr jag färgat håret: "Asså....hur många gånger har du färgat egentligen??" Naw, gott med pancakes, fast nästa gång blir det banne mig sylt och grädde! :D måste skipppa avocadon och keson.. ;) sedan fick lilla "Mando" ha sin show också, haha.. :P


Pannkaka-verkstaden är i full gång!

MUMS! :D

Blev upphämtad av papi klockan 14.30.. :) vi åkte och storhandlade lite på den alltid lika proppfulla ICA Kvantum, herrjisses..snacka om brottning mellan hyllorna.. :P Och Emmsingen min, TACK för en helt magnifik dag med dig! ♥ Innan jag kilar ut på en promenad i vårvädret måste jag önska er Glad Påsk och påpeka att Emil är en Dumlekola :D

Förresten Janne!! It lives a little Jesper Sahlen in all of us, trust me maaaaan, TRUST ME! :D

Kommentarer
Postat av: Emmsing:D

Tack själv underbara du!:D Du betyder!:D Pusshej ÄLSKAR dig<3<3

2009-04-10 @ 17:11:02
Postat av: Anabanana :D

Aw du betyder du med sötnös! Pusshej ÄLSKAR dej! <33

2009-04-10 @ 17:36:29
URL: http://annsing.blogg.se/
Postat av: Anabanana :D

..och LYCKA TILL med din "American pancake frukost" imorrn! :D Vi ses in tha Friskis house at 11.30 :D <33

2009-04-10 @ 17:37:26
URL: http://annsing.blogg.se/
Postat av: Emmsing:D

Hahahha tack!:D Mästerkocken Emmsing kommer klara det galant;P hahah Pusshej ÄLSKAR dig<3<3

2009-04-10 @ 18:03:44
Postat av: Erika

hahha, själv har man ju lotta på bråkmakargatans autograf eftersom hon gick i min förra skola.. allså inte för att skryta då ;)

2009-04-10 @ 20:45:04
URL: http://chessy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0