Medelhavet nästa!

Herrejisses va trött jag är! :O Nästan så mina ögon faller ihop i skrivande stund...måste vart det nationella provet som jag gjorde idag i svenska B som tagit alla mina krafter.. :) men vet ni vad? Det provet var faktiskt skojsigt, its pretty fun att skriva uppsatser, speciellt om det är om ett ämne man är intresserad av, själv skrev jag om "Arv och Miljö" dvs hur vår personlighet formas.. :) nästan så jag vart besviken när jag vart tvungen att avbryta för att äta mina skorpor, haha.. ;) I övrigt har det vart en lugn dag, S har nästan gjort klart sin monsterhatt och sedan har det även vart lite banana fight, det är tydligen en liten bristvara på dem här nu, så alla slängde sig över dem för att få den bästa! Själv lyckades jag mindre bra med min "tre banan" då den var lite halvt rutten, men men den slank väl ned, måste ju leva upp till mitt smeknamn, Anabanana :D Och idag fick jag Melodifestival skivan av snällis S som hon vart så duktig å bränt till mig! så nu jävlar blir det GALAAA at my place tha whole night thru! ;D det kan ni skriva upp!

På bussen som gick hem till Berga så luktade det av någon konstig anledning hästskit, men jag fattade inte vart ifrån det kom!? Ett tag började jag undra om det var någon busig djävel som lyckats mosa ned lite hästskit i min väska, men när jag kollade efter fann jag där bara the regular stuff.. ;) så nej, lukten försvann sedan när någon underlig man gick av, hehe..idag har jag gått på min kära core som jag inte va på under två veckors tid nu, ledaren såg riktigt "happy face" ut när hon såg mig, mmmm I'm popular!


Även min kära banan ser fram emot Rhodos-09, haha här ser vi honom posa med Emmas fräniga "spy tisha".. ;) som hotellets städare lagt upp så prydligt!

Nu ska jag försöka pallra mig till duschen innan jag faller ner i djup sömn.. ;) sedan ska man väl bara slappa jääärnet i sängen till Efterlyst, mys mys! :D Och det glömde jag säga igår, jo nu är det exakt 2 månader kvar tills vi är på Rhodos och glassar runt, jag, Janne and Flodis Brodis! ;D snart är det ju dags att börja planera packningslista! Gissar på att Emma redan gjort upp vad hon ska ha med sig... ;)

Tjingeling! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0