Zzzzz..

..jag är egentligen alldeles för trött för att skriva blogg...Zzznark...inte fått mkt sömn denna natt, kom i säng klockan 03.30 efter de att jag, Janne, Anna, bror och många andra festprissar tait den sista bussen hem från Danderyd.. :) Vart en hejdundrans rolig skiva...kissnödiga Emma och Jennie på vägen in som akut satte sig inne på en hundgård vid tekniska högskolan för att göra det som de "behövde göra" in the moment, en yoggi yalla drickande Anna (myself) som dissade de andras erbjudande om cider och vin i mängder.. ;) och Matte som fick håret fint rosa sprayat av Jennie och som vi trodde fastnade med handen på "fel ställe" när han lättade på trycket bakom en allmän toalett vid sveavägen.. :P Moha rolig resa in.. :)

Vi var först på plats och möttes där av Hille "Röda Faran" och Flodan som var en söt liten rymdvarelse.. :) trodde först att jag inte skulle få komma in då vaktern läänge inspekterade mitt legg och sa sedan lagom ironiskt: "Hrmmm hörru, de där har du inte på kortet?? (pekade på mina lösmorrhår" sedan log han lite snett men visade in mig med handen, thank god for that! ;D Väl inne vart det rena rama dunka dunka partyt! Och värsta reunion av gamla klasskompisar, Johan, Kalle, Danne, Karin, Jessica, Phillefjonk, Emil yes you named it! :) Jag tror inte jag satt ner knappt en enda gång under hela skivan, dansa loss that's what I'm made to do! ;D självklart körde jag och Janne några av våra, numera kända gangstaah moves.. ;) sen var det tre killar som försökte lägga in en stöt på mig där, men som tur fanns "Röda Faran" alltid till hands för att rädda mig, mohaha. ;) men en kanoners kväll! :) La mig glad, ut dansad och med lite småont i fossingarna.. ;) Var ju mindre kul att tvingas stressa till bussen sedan på morgonen klockan 06.00...wiie 2 och en halv timmes nattsömn, but HEY så mkt värt det!

Några få bilder...kommer mer sen så håll utkik! ;D Ska nalla bilder från Jenniemans kamera later on :) btw hon var askul när hon förklarade sin outfit, då temat var "R" och hon kom klädd i svart:

Jag:
Vad ska du vara...??
Jennie: Men det ser du väl... RIKTIGT svart!

Höhö...


Matte the pink guy, Jennieman som "Riktigt svart" och my brothaa Janne like a rapstar! :D

Jag i tuben med en man bakom mig som ville ha lite råtta.. :S haha..

Hille, RÖDA FARAN! :D Fan va heta strumpbyxor den grabben hade på sig, med flammor och hela köret!

Flodan was una rymdvarelse :) clean like a clock!

Och jag har verkligen vart kaxig hela dagen.. "Nää men jag är inte ALLS trött!" men efter en dag av beckfilmer, prat i mängder, arbeten, bussmotorstopp på vägen hem, träning med Emmsing och hennes söta vänner så däckade jag totallt ihop på sängen härhemma när jag av någon anledning kollade på "Hogan knows best" på MTV...vaknade upp vid klockan 21.30, frussen som sjutton! ;O Tog mig en värmande kopp fläderte, brände tungan i min iver men kylde ner den med lite glassande vaniljyoghurt från hjärtat av Arla.. :) Hihi...

Men nu blir det banne mig bums i säng!

GODNATT Sleep tight homies! ♥ 

..och jag är närmre mitt mål! :D Happyface!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0