Back on track efter trippen till fiskstaden!

Nu har jag och mina töser levt loppan tre dagar i Sveriges fisksta, dvs GÖTEBORG! Har verkligen haft kanon och otippat nog vardet FINT väder och INTe skyfall denna gång.. ,) och v som knappt packade med några sommarkläder liksom :P ja ja..man lär sig av sina misstag..

Resan dit var rena rama skrattsalvan för våran del, men det är iofs inte så otippat ;) sedanv art ju inte hela situationen bättre av att vi hade en punkare som rapade högt stup i kvarten samt en tant bredvid anna som snarkade högt på bussen, tihi folk å fä, sedan även vi som bablade i ett och garvade åt allt och inget..

Dag 1 tillbringade vi i staden, kände oss som äkta turister med karta i hand, var bara kompassen som fattades...innan mötte vi dock upp söt Emil för en fika på det berömda esprosso house, scones och latte, OF COURSE! Kom en galen norsk man med plåster över hela ansiktet och började av någon anledning skälla ut oss...hörde inte ett ord av vad han babbla om, men men det finns en hel del orginal även i gbg har jag märkt :P Kvällens middag avnjöt vi på en fin restaurang på avenyn, och jag säger fortfarande som TV-serien: "Ska vi inte kolla läget på ANDRA avenyn" hrhmm det är tragiskt ;) Vart även varsin efterätt...nää nu skäms jag...det var ju en STOR dag förövrigt, Jannesson fyllde ju 19 år!!!! HURRA HURRA HURRA FÖR DEN BITCHEN! hon fick ett ölglas hängandes runt halsen, en fin dikt samt en egentryckt t-shirt  a la Rhodos 09 :) Kvällen avslutades med en drink på Chez som Pemil rekommanderat.. :) Sedan vart det prat lååångt in på natten på hotellet MYS!


Denna tröja fick Jannesson av oss.. :)
 
Världens bästa födelsedagsbarn Emma :)



Flodan med hennes svenska jordgubbar!

Våra efterätter, SÅ GOTT!

Min smarriga efterätt "Gino" :)

Cider inne på Chez

Dag 2, då vart det MASSA shopping i staden, hittade otippat bra faktiskt..så visst hittade vi våra små kap inne i butikerna, sedan så vart man chockad när Jannesson var nära att köpa en "I ♥ GBG" tröja, men det slutade med att den fick förbli...åt lunch gjorde vi på ett mysigt fik där vi satt bredvid en överbögig man som pratade SÅ himla feminint, haha kunde knappt hålla mig för skratt..iaf alla tog varsin superfräch sallad och avslutade sedan dagen med en fika på ett fik inne i nordstan.. :P där tog vi upp en het diskussion angående om vi tror på övernaturliga saker eller inte, jisses vad vi skrattade, speciellt när jag nämnde följande: "Men det är dem som inte tror på det som råkar ut för det!" :P haha jaja..

Senare vart vi upphämtade av Emil och Victor, de körde oss till en liten sjö där vi badade, mys! Har inte badat i sverige på typ 2 år så jävlar det var på tiden! :P Dock så vart man dränkt genom att man fick huvudet nertryckt under vattenytan av en viss person hrhmm.. ;) middag vart det på donken, med en smarrig mcflurry som efterätt, graciöst! ;D På kvällen vart det utgång för våran del, trädgårn hette det, skitbra ställe! Träffade på några grabbs från Rhodos 09 som vi haft kontakt med, Tobbe, Tommie och Jocke samt deras vän Jonas som uttalade "Madonna" på följande vis: "Madööönna!" klockrent! Senare kom även Victor å Emil.. :) Emil va ju bara för gullig att han gick ut fast han skulle upp och jobba för tidigt, awww sötnöt... :) mindre kul var det dock när han skulle säga hejdå, det sög verkligen, eller så är jag väääldigt blödig..men man kommer ju sakna honom.. :( blää... Jaja kvällen vart lyckad, dock hade vi önskat liiite mera dans, men det blev som det blev när man skulle vara lite social med de andra som man inte sett på år och dar ;) sängläggning klockan 03.30 ;)


It's cheap!

Tha gangstaah biatches! Detta är på Trädgårn!

Mina fina flickor!

Aww sötnöten!

Jag, Tommie, Tobbe, Anna och bakom kan man skymta Jocke, grabbarna från Rhodos 09! :D

Sedan vart det hemfärd på Lördagen...ville inte, men men...alla tre var ganska låga och trötta på hemresan så till centralstationen i sthlm anlände man klockan 17.10 på ett ungefär..åt min middag på espresso house, medan tjejerna kilade vidare...väl hemma så hade man finbesök, faster Irene, kusin Peter med fru och barn, mysigt! :)


Strike a pose!

Vad hände med Flodans säng frågas?

Tandborstsflum var det här!

Hej då Göteborg!

PUSS PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0