Fikadags!

Hej sötnosar!

Igår vart det fika i stan på det berömda Coffehouse by george med mina töser, är en sanna tradition att fika med dem där! Och Janne fick sin efterlängtade "negerboll" :P hihi...men det var riktigt mysigt, helt underbart att sitta där med dem, kolla ut över stan och allt folk som stressat springer förbi, prata om allt mellan himmel och jord samt dricka latte och mumsa blåbärspaj, ÅH säger jag bara! ;D Livskvalitet av högsta klass! Vi kom fram till hur mkt vi tycker om varandra, jag finner seriöst inga ord för min kärlek till dem.. ♥ gud så mkt vi har gott iegnom tillsammans, jobbiga saker och underbara saker, vi har skrattat och vi har gråtit.. :) men det är så det ska vara i en riktigt bra vänskapsrelation! På söndag styr dock Jannesson sin kosing till Båstad för att plugga, stolt är man man jävlar va tomt det kommer att bli, bered er på att en stor flodvåg av tårar kommer välla över Sthlm på söndag..


Min smarriga fika, blåbärspaj och latte! :D

Gullungar

Efter fikastunden så vandrade vi till Urban Outfitters, en sann favorit... :) Jag stannade dock kvar i staden lite längre för en smarrig middag på espresso house, ibland kan det vara skönt att bara få sitta helt själv å tugga macka haha :P Dock så gick det inte så himla bra på hem färden då det var strul med tunnelbanan, fick hoppa av typ varannan station innan jag slutligen kom från till danderyd och fick KUTA so om det var för liv och död, för att hinna med bussen.. ;) men hann gjorde jag! :D

Idag har jag pluggat träningslära, joggat och inte så mkt mer...inväntar kvällens smarriga middag, nämligen sushi med papi! ;D GOTT! Btw så har jag kommit in på en utbildning att bli barista, wiiie så himla skoj! Alltid velat vara proffs på att göra kaffe, så det ska bli superkul! ;D alla är hjärligt välkomna hem till mig på inbjudningdfest a la Annsing coffehouse! :) dock så ringde dem idag och sa att utbildningen i sthlm inte finns, så det fick bli Göteborg i stället, haha men jag klagar inte, så kan jag passa på å hålsa på Emma och Emil :D woho!

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: jessan

deras bruna bollar är MUMMMMAAAA!

2009-08-12 @ 20:36:16
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0