Liten, kall å ensam?

Hoooooooo i stuugornaaaaa!

Ja ni...jag har typ lyssnat på westlife's Flying without wings hela dagen, nu är jag besatt och det är mindre kul ska ni veta.. :P fast guess what? Nyss bytte jag till Toni Braxtons "unbreak my heart"...ständigt dessa eviga kärleks-blödar-låtar...men det blir väl så när man saknar någon...bläää va jag hatar det! :( blupp blupp..Annsing är lite ensam och ledsen för tillfället och vill ha en söt kram av en söt människa.. men men...nu ska jag inte deppa..! Sedan frös jag på morgonen, och låg under täcket alldeles för länge och kramade om bananen...erhmm gossedjuret alltså..HAHA..så fel det kan bli ibland...men det var kallt iaf...och den här diskussionen börjar tappa greppet lite känner jag nu...känner mig bara så frustrerad...

Men idag då, för att komma någonvart i detta blogg inlägg så har jag vart en sväng till Täby för att göra lite hemligheter, mohaha I will not tell yaa, det får ni veta senare...iaf köpte det jag skulle + en latte innan jag begav mig ut till tåget för att åka hemåt igen...dock så kom det en sur kärring bakifrån och knuffade mig PRECIS när jag skulle ta en klunk av min smarriga latte, fick en het mustasch på överläppen samt satte i fel strupe, men bad hon om ursäkt?? NÄÄ!! Var nära att sätta krokben för henne, men jag hejdade mig ;)

På kvällen gav jag mig som hastigest iväg till Friskis för att gympapass för Frida med min Emmsing med också, SKOJ mungiporna was back on track igen! :D mötte upp papi efter jobbet då vi valde att lata till oss med middag på donken, mys, jag tod verona grande, den italienska yaa know, mucho smarrig! :D bra kombo btw, träning och donken, ohh yeah!

Klockan 21 var det dags för The bachlorette at Jannessons house, grrrrr heta pojkar! :D fast min favorit åkte ut.. :( så nu ska jag söka efter hans namn på eniro, give him a "shot of looove".. :) Nu är jag hemma...känner av en hemsk träningsvärk i ryggen, lycka till att komma upp ifrån sängen imorgon liksom.. :P Ja ja nu ska jag signa ut iaf!

Puss! ♥

Tre bilder från götet som ni INTE fick se tidigare:







DET ÄR SÅ VACKERT SOM DET KAN BLI! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0