Om jag var 30 år äldre hade jag INTE tackat nej till en man som du!

Haha...aaa....Vad har hänt för mig de senaste dagarna då..? :)

Igår var jag inne i stan för att äta mumsig middag at Kungshallarna med Sophia samt gå på premiären av den nya Beck filmen "I stormens öga" :D Började med att mumsa asiatisk wook/sushi och prata om lite allt möjligt angående livet :P sedan vart det panikartat toabesök då jag höll på att kissa på mig efter all cola jag håvat i mig..hihi..köpte snacks och satte oss på våra platser, luktar så speciellt i biosalonger, man hamnar i "right feeling" på en gång! :D innan filmen drog igång så hade vi finbesök av en av skådisarna, dock inte micke eller Peter men men SAMT regissören..mojsigt! Filmen var spännande, men jag hade önskat att "Stänkar-grannen" fått vara med lite extra samt att Gunvald som annars är en riktig goding kunnat raka av sig det gråa skägget.. :P damn även Micke tha man börjar åldras..men den får 3 rostade toasters av mig.. :) KLART godkänd! TREVLIGT kväll med Fiaplutt!

Idag har jag vart på arbetsintervjuv i Kista centrum, never been there before, så jag såg väl ut som en korkad blondin som irrade runt bland allt folk å fä... :) var på intervjuv till Burger King, otippat nog, and guess what? jag fick jobbet! WIHOO! Nu ska pengarna börja rulla in så Flodis och jag kan beställa våran temaresa! :D dessutom har jag en snygging till chef, så jag ska icke klaga på det! :P tithii, fick vänta en timme på bussen så jag passade på att handla lite naturgodis inför morgondagens kväll at Flodans place, samt lite träningskläder, NICE! :) Och vet ni vad? SJÄLVKLART ska jag råka ut för dessa galna greenpeace medlemmar som försöker råna mig, självklart gillar jag att de tänker på miljön, but HEY! Jag är liksom bara 19 år, inte fan vet jag om jag kommer kunna sponsra dem?! :O och vet ni vem mer jag såg? han den andra från greenpeace som lackade ur på mig på plattan.. :S så jag köpte med mig en take away latte + scones från wayne's och kutade ut från centrum to tha bus.. ;)

På kvällskvisten har jag träffat min goa Emmsing, tränat samt ätit på gamla hederliga donken med papi :) Nu ska jag snart kolla på Scary movie tre, a true underhållande film! :D

See yaao! ♥



Och så HÄR ser jag ur nuförtiden.. :P Btw hittade en fästing i ljumsken nyss, USCH utrota dessa äckliga varelser! :/

Kommentarer
Postat av: Emmsing

Vad fin du är! Jag är stolt som har en så underbar vän som du! Tack för att du finns ! <3

2009-08-27 @ 22:13:58
Postat av: Anabanana :D

Åhh underbaraste Emmsingen min! Ingen tös kan vara stoltare än mig, tack själv för att DU finns, älskar dig! <3

2009-08-28 @ 00:23:38
URL: http://annsing.blogg.se/
Postat av: malin

Jättefin bild anna, verkligen <3

GRATTIS till jobbet!! :)

2009-08-28 @ 19:02:16
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0