Fullt upp!

Tjo min vänner å alla som jag känner! :)

Tänkte dra min tre dagar lite kort.. :)

Lördag:
Hände inte så mkt under själva dagen, men guess what? Ja laddade inför kvällens stora utgång på Chaplin's bar inne på kungsgatan i stan.. :P ni vet uppskrivna på gäst listan med gratis inträde och hela köret, wohoo här är det VIP som gäller! Anledningen til ldenna plötsliga utgång hade mkt attgöra med att Emma och Hille snart flyttar ifrån oss från berga ghettot till nya platser för att plugga, vi måste ju fira att dem ska åka...eller erhmm jag menar ställa upp för dem en sista gång! ;) Alla: Björne, Johan, Matte, Hille, Philip, Jennie, Emma, Anna och jag träffades först att Emma's place för att snacka lite skit och ha trevligt.. :P SEDAN MOT STAN! Vart en trevlig kväll med mkt dans och vet ni vilken låt som kom? "När vi gräver guld i USA" RHODOS KLASSIKER! Jag, Anna och Emma vart ju som galna och tog fram våra låtsas spadar och satte igång med "grävandet".. ;) alla såg rättså frågande ut om man säger så haha..träffade en trevlig norrlänning också från Kalix, men när han vart för på så sökte jag mig till stora starka Hille som försvarade mig haha :P bäst ere! Gissa när man kom hem? Jo strax efter 5 så traskade man in för att motvilligt tvätta bort sminket och bädda upp sängen för att sussa gott, solen var redan uppe men äsch det var det värt!













Söndag:
Lugn dag, men på kvällen vart det PARTY AT FLODAN's HOUSE! Haha nej men pappa och jag var bjudna på middag till Flodbys samt även Emma och hennes mami och Roffe :) Det var en trevlig kväll med lax, potatis, röbetssallad med fetaost till middag och en smarrig frukpaj i ugn med smält vit choklad över och glass, en sann klassiker! :D GOTT! Sedan undrade nog våra förlädrar vad vi töser sysslar med när vi skrattar och snackar om MASSA oseriösa grejer.. ;) jag menar hör bara på vår historia om att Anna's mamma ändrat stil, har värsta PIMP-bilen, blingbling, lyssnar på 50-cen samt har en hel inhägnad med kamphundar på bakgården utbytt mot rosenbuskarna :P haha älskar våran humor! :D Sedan är det så kul med hennes lillebror:

Anna: Brukar inte du säga att vi är tråkiga?
Peter: Ja men ni är ju det!

Efter ett skämt...

Peter: HAHAHAHAHAHA...!!
Anna: Påstod inte du nyss att vi är tråkiga..?
Peter: Ja det är ni, har inte sagt något annat..

Haha så klockrent! Men en trevlig kväll!

Idag då..Var uppe klockan 06.00 för att ta farväl av min söta bror som idag ryckte in i lumpen.. :( Ända borta i Karlsborg faktiskt, aww kommer sakna honom! Vem ska jag nu retas med på dagarna? :O Hoppas han kommer hem snart och lycka till på honom! :) Annars har jag, Anna, Emma och Hille kört den årliga minigolfsturneringen idag.. :) Wohooo jag sasade på storvinst men gick det? Neee istället vann Jannesson, Anna två jag näst sist och otippat nog Hille sist!? Vad hände med hans tjuvträning liksom haha jaja..men nästa år ska jag banne mig utamana dem på mekanisk tjur, då får vi se vem som står som segrare! mohahaha :P Åt lunch gjorde vi på Anja's cafe, smarrig pastasallad blev det! :)





Puss på er! ♥

Kommentarer
Postat av: jessica

haha så jävla söt du är Anna:)

2009-08-04 @ 12:36:21
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0