Ehhee

Asså meeh, jag har blivit så kass på detta.. :( men here we go!

I Fredags var man en sväng till Täby med Johan för att luncha, vi åt på det japanska stället...höhö vi är verkligen kassa på att hitta lunchställen, vi rnatar runt i hela centrum innan vi bestämmer oss.. :D men det var gott! OCH JA! Mina pinnar gick INTE sönder denna gång! Sedan gick vi runt och var barnsliga inne på BR-leksaker "VET NI VAD DET BÄSTA ÄR...BOOOM BOOOM...LEKSAKER FRÅN BR!" :D De ni! Sedan skulle han jobba så jag åkte hem.. :) På kvällen åt jag middag inne i stan åå kolla på TVÅ biofilmer med ett litet sötskaft wihoo.. :) TVÅ skräckfilmer däremot..! :D och massa godis...jag var proppmätt! och dessutom en MASSA WASA SANDWICHAR som man fick gratis, hhiho, har ett helt lager härhemma nu! :) Kunde inte somna när jag kom hem, var rädd att bli besatt och döda min familj som tjejen gjorde i en av filmerna.. :( drömde om att jag kasta smörgåstårtor helvilt också, creepy!

Igår så vart det Täby IGEN! Denna gång med Kim och Flodan! :) vi fikade och myste! brottades också lite med folk OCH försökte komma på en julklapp till min käre bror, men njaaa vi hittade inget...FÖRUTOM mitt förslag att köpa barnstrumpor till hans...aaa never mind! :) Kvällen var bara deppig...jag var ledsen i ögat man förstod inte riktigt varför...alla har väl sådana dagar...dock så vart jag mkt gladare av alla sötnötar som pratade med mig! <3 KINDPUSSAR TILL DEM ALLA!

Nu luktar det fisk i hela huset, papi steker strömming, smaskigt! btw så var jag idag, tillsammans med Jenny och lärde oss de olika gymmaskinerna på Friskis, så nu är vi riktiga gymexperter! :D PUMP IT! Nu ska jag leka lite! ÅHH JAG VART JÄTTESUGEN Å KOLLA PÅ HARRY POTTER BARA FÖR DET! :D

Puss!

DAAAMN! Just det! Natten går tunga fjäääät, runt gård å stuuuva...hej hej LUCIA! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0