Det var inte igår!

ASSÅ JAG ÄR SÅ DÅLIG!

Har inte bloggat på måånga dagar nu! Har tröttnat lite... :( säkert bara en period..men VAD har hänt då? JO JO JO! I Fredags var det taco fiesta hemma hos systrarna Jansmark för att sedan åka in till Hovet för att se Backstreet Boys spela, sjunga ååå dansa! :D DET VAR HELT GALET! det var fortfarande lika söta, trots att man sakna Kevin..:( de körde en massa gamla goa hits från mellanstadietiden när man stod på discon och var blyg samtidigt som man suktade efter klassens snyggaste kille (nämner inga namn här) :D men det var helt fucking underbart! Vi, eller jag iaf (var i trans så jag tänkte inte så mkt på de andra :O) sjöng så halsen sved OCH jag fick lite näsblod haha, då tar man i! svävade på moln efter konserten, sjöng deras vackra låtar hela vägen hem.. :)



Vart lite sjuk sen på helgen... :(

Piggnade till och hade spelkväll med bror, Kim och Wik.. :D KUL! spelade "med andra ord" (Eriks lag förlorade varje gång, höhö) det var ren dramatik...sedan vart det lite "Buzz" som jag rentutsagt sög på, men de andra var riktigt vassa! Även lite Bilspel på PS2 körde vi, koert och gott kan man ju säga att jag iaf var bra på det! Utklassade Kim och Wik, Erik vågade inte ens köra mot mig, mahahahaha! Fast han tackla ner mig i hallen sen ändå så det jämna ut sig... DRack varm choklad med grädde och pratade en massa! :) Jag var dock SÅ nära på att lura dem att Erik och jag brukade ha risgrynsgröt i våran oboy, ÅH VA NÄRA DET VAR! bara om Erik hade kunnat hålla masken längre och pappa inte hade sagt "Va det har ni väl inte?" så hade det kunnar funka! Gillar å busa med folk! Klockan 03.00 var det slut på det roliga, men jag fortsatte att dansa ändå! Det var bara på med Spotify och börja dansa!

Vad har man mer hunnit med, julhandlat med Emmsingen, fika med latte och wienerbröd <3 det var SÅ mysigt att träffa henne! den flickan tycker jag om! På söndagen så ställde jag in spinningpasset för att följa med pappsen, bror och Kim hem till Andreas och Natalie för lite glöggmys! :) hemma hos dem i stan var det fullt hus, en massa människor, en urgullig bebis som väckte Kims och mina moderkänslor haha, åååhhh den såg ut som en liten docka, helt overklig! :) Men iad där vart man bjuden på glögg, julskum (som erik satte klorna i), tryffelchoklad, pepparkakor, lussebullar och massa mums, ÄKTA julstämning! Och deras lilla söta hund Milton råkade göra en liten "olycka" på deras matta, så de vart tvugna att slänga den, så illa bajsade han!

Idag ska jag träna med Jennypenny, vi ska köra jäärnet! Flasha med våra muskulösa kroppar inför alla fräscha Friskis-killar ;D Mmmmmmmmm!! Det är så vi gör'e!

PUSS PÅ ER! ♥



Min tjocka katt är såååå mysig!


Kommentarer
Postat av: jessan

dålig update banarne!

;)

2009-12-08 @ 21:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0