Blipp..!

Thank god dagen blev aningens bättre iallafall trots att det fortfarande inte är helt stabilt ännu, men detta duger fint..! Allt detta tack vare det underbara vädret, skojsigt folk på mando, Titanic filmen (som iofs är världens sorgligaste men..), mattanten som är en gullig liten gumma och kallar mig senorita hela tiden, min skolsjuksköterska som ringer till min mobil mitt på dagen bara för att prata och önska trevligt lov, så rart verkligen! :D tänk att folk verkligen bryr sig, nästan så att jag blir rörd..innan hemgång vart det traditionella fikat med digistive kex, mjölk och una banana :)

En sak som dock gått mindre bra idag är bussarna, asså de har verkligen något emot mig verkar det som, imorse så kom inte 7.02 bussen, så jag fick stå där och vänta i en halvtimme tills nästa kom och då var jag lagom irriterad och frussen som en nyfrysen istapp på ett hustak...sedan nu i eftermiddags när jag skulle åka hem så kom inte 14.55 bussen så då fick jag vänta tjugo minuter tills nästa, damn cant belive it, så nu har min tillit till bussar totalt försvunnit.. :S ehe..nu hemma har jag tittat igenom en massa framkallade bilder som kommit på posten, tihi bus, sen har jag vart ute och gått en sväng, vet att jag inte får, men ångesten satta väl i antar jag.. :( skönt var det iaf!

Ikväll blir det lungt, ska bara mysa härhemma, skönt! :) så det blir god mat, let's dance och massa te drickandes as usual :D Har'e gott! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0