Godmorgon!

Idag var det en mysig morgon, både jag, pappa och bror åt frukost tillsammans för första gången på jag vet inte hur länge...men det var uppskattad från min sida, väldigt mysigt faktiskt! :) dessutom har jag då inga utvägar att skippa frukosten utan ALLT ska skrapas ur tallriken, är lite av en trygghet för då vet jag att mina onda tankar inte kan ta över och påverka..det är så fort jag är själv jag börjar smussla för att finna en annan utväg och då står man där mellan två alternativ, thats what a call ångest...

Papi skjutsade sedan bror min till jobbet, han ska vara lekfarbror idag den busen.. ;) själv gick jag och tog en tupplur, drömde någon underligt men jag minns inte riktigt vad tyvärr.. :P Vaknade lagom till 10-melliset, vilket är ett av de kämpigaste målen, måste trycka i mig en yoggi, känns så himla mäktigt och efteråt känner jag mig som en strandad sjöko, usch.. :/ dock så njöt jag av mitt nyinköpta te, tacka vet jag te! :D nämligen en collection av fyra olika grönt te smaker: citrus, mint, orien och vanligt grönt :) redan fått mig en favorit, nämligen mint, very uppfriskande! :D you guys have to try it! Och visst i början tänkte jag: "Men what? Jag har väl inga tandkräm kvar mellan gaddarna?" för mintsmaken kan ge lite tandkräms upphov men man vande sig :)


My te collection! :D Mumsfillibabba!

My favorite!

Sedan har jag slagit in Emil's paket nu på morgonen, so know it's ready to go to Götet.. :P haha fast min pappa skulle vara på den säkra sidan och linda typ 100 varv med vit tejp för att den av någon anledning inte skulla falla ur paketet..stackars Emil som måste öppna det sedan, kommer ju ta timmar innan han kan få ut väskan därifrån.. ;) Good luck! :D Nej ni, nu ska jag bege mig ut på en promenix i det "härliga" vädret, sedan blir det lunch, jobbigt, men jag ska försöka klara det idag mot vad som hände igår, hehe..


Väskan, packad och klar! :D

Tjingeling! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0