Simsalabim

Usch jag har ångest...ut och gå eller inte det är frågan? Orkar inte, men måste jag? Ibland vill man byta ut sin hjärna för stunden, men jag får nog vänta några åratal innan läkarna uppfinner någon sådan metod.. :S Idag har det vart en trött dag, jag kunde inte sova alls inatt utan utnyttjade detta tillfälle på mando istället, skööönt med värmerum, fick ligga och sussa länge.. :) så jag har inte vart nå vidare social med de andra idag dvs...vart mkt prat om Viktoria och Daniel idag vid måltiderna samt om vilken stadsdel som är bäst i stan, hehe, det var skijda åsikter: "Asså söder...där finns det SÅ många skumma typer!" "Men hallå östermalm då, där finns det ju en del svart marknad med fast det märks inte på samma sätt!" hehe nästan så det höll på att bli lite bitch fight.. ;)

Efteråt åkte jag inte hemåt utan till Täby centrum, provade mig en ny busslinje, alltid kul att se lite nytt.. :P kom av vid rätt hållplats också, *applåder* :D hittat väldigt mkt fint, blev förvånad! Ska lägga ut bilder på allt sen när min kamera laddat klart, tre tröjor, en stickad kofta och ett par örhängen, thats hot! :) Nu ska jag bara försöka få bukt på ångesten, strömmingen satte tydligen sina spår...men ikväll blir det andra avenyn (LOVE it) och efteråt visas ju super filmen Hannibal, måste säga att Anthony Hopkins fasiken är en av de bästa skådisarna I know.. :) men innan Markus Krungårds musik och fjanterier.. ;)

Och vet ni vad? Läste idag att Rhodos ligger på top tre över de hetaste resmålen den här sommaren, wohoo me and my two biatches have valt tha right place! :D man känner väl till trenden, haha skoja.. ;) men herregud nu höll jag ju på att glömma en sak jag hade tänkt att ta upp..att Stockholm blivit utsedd till Europas (eller var det världens?) miljö huvudstad, helt underbart! Nu måste jag ju erkänna att man är en liten stolt Stockholmare! :)


Stockholm i mitt hjääääääärta!

Pusshej! ♥

Kommentarer
Postat av: malin

va sthlm? o alla som sägre att sthlm e så skräpigt, o problem med råtter o allt :P

2009-02-24 @ 21:17:59
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

hola anna !

har du köpt dig en liten

hamster nu eller ? underlord <3

btw, hur blev din natt med dan?

2009-02-24 @ 22:07:27
URL: http://nattapatta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0