Te is my drug!

Åhh jag är verkligen blödig idag, hihi...vet inte vad som har flugit i mig, men Markoolios "En kärleksång till dig" var bara sååå söt, jag satt seriöst och smågrät lite, aww den var ju verkligen passande till alla hjärtans dag också.. :) att den inte gick vidare var iof ganska väntat med tanke på alla andra bra låtar som är med.. :P men det är inte avgjort ännu hörreni, nu ska 5 bli 2, jisses ingen aning om vem jag diggar mest, men jag måste säga att Amy's låtar alltid är medryckande, haha kanske beror på att de alltid är så lätta att sjunga med i, efter första refrängen satt jag och sjöng för full hals, haha.. :P thank god att ni inte kunde höra mig.. ;)

Nej nu ska jag se slutpurten här och avnjuta en nyinköpt tesort, teoman som jag är! Nämligen fläder te som jag, eller ok pappa, köpte på Täbys mysigaste lilla affär, där de säljer SÅ mkt spänannde te sorter, funderar banne mig på om jag inte ska gå dit för att söka jobb, verkligen mysigt ställe, och att få rabatt på te vore inte fyskam, totally love it! :D
Innan jag kilar för kvällen vill jag bara sända en tanke till alla hemlösa, såg nämligen på termometern att det nu är  minus 10 grader ute, om inte kallare..usch de kan inte ha det lätt, tänk er känslan av att ströva runt utomhus i denna kyla, nej fyfan, ibland är man verkligen lyckligt lottat! så ska man själv gå ner och mysa framför brasan, nästan så att man skäms ju.. :S Men vad ska man göra? Livet är orättvist oavsett hur man gör..


Gulligt te.. ;)

Godkväll gullisar! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0