Innan jag sussar för dagen..

Ohhh that was close! Thank god att George inte åkte ut ikväll från Let's dance, då hade det defenitivt vart bojkottningsdags för min del! :P Jag menar det är alltid så, eller brukar vara så, som när Hasse åkte ut, den kvällen tänkte jag: "Men NU måste jag ju rösta!" sen när jag väl gör det så åker snubben ut!? Trodde det skulle bli likadant denna gång, men han höll sig kvar! :) och JISSES va skönt att Kitty åkte..förlåt men vet ni vad jag sa precis när de sagt resultatet, joo: "JA ÄNTLIGEN åker den jävla bitchen ut!" ojsan, förlåt men det bara kom...brukar inte vara så väldans otrevlig av mig annars, men det var nån elak demon inom mig som ville ut och säga sitt, haha.. ;) alltid bra att skylla på..!

(Nu kollade jag av nån anledning precis ner mellan mina tangenter, fy helsike vad det ser eländigt ut, vaddå behov av städning mellan dem liksom? :O herregud, nu kom jag att tänka på lektionerna i mikrobiologi när vi testade och såg hur mkt bakterier det finns på ett tangentbord, ehe..ok free youre mind nu Anna, ska sluta tänka på det i skrivande stund) Iaf...hehe...nu tappade jag tråden lite, men jag är ganska så frustrerad över en sak, tyvärr kan jag inte gå in på vad exakt det handlar om, så ni får fortsätta att vara nyfikna..det finns så mkt som jag vill ha svar på, men jag vet inte rikigt hur jag ska gå tillväga för att få svar på dessa frågor som ligger och gnager inne i skallen på mig..blääsh blääsh, hoppas vinden vänder snart..

Nu är det dött i hela huset, papi har precis stängt av Göteborgs symfoniorkester eller vad det nu va.. :P not my type of music, men det skulle inte förvåna mig att när jag blir lite äldre att jag sitter där i mitt vardagsrum, i den bekvämaste fåtöljen av dem alla, dricker svart kaffe och njuuuter av mozarts oändliga symfonier, haha.. :P what a framtid, right? Nej nu ska jag sussa, imorrn ska jag upp klockan 7 för att fixa frulle och sedan bege mig till stallet för att rida :) papi ska även komma vid 10 tiden när jag slutat och fika med mig i cafeterian då jag ska avnjuta mitt 10-mellis beståndes av: en yoggi med jordgubbssmak, en apelsin och en kopp te, whalaaa lördagslyx var det här! :) pappsing lär väl slå till med en kanelbulle och en kopp kaffe alla hjärtans dag till ära, mys.. :)


Yoghurt är faktiskt rättså mys, nu ser dock inte min yoggi så flashig ut som på bilden, men vänta ni, snart så går jag lös på yoghurt och frutas som aldrig förr.. :P haha..

Sov sött pysar! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0