Gamla roliga minnen!

God kväll! Skön kväll med bra film, "Vuxna Människor" och temys i soffan med en uppskivad papaya som dessutom höll på att bli uppäten av en viss Melvin som fullständigt tröttnat på sina "hårdisar" till mat.. :) ett tag ville jag bli katt i mitt nästa liv, men nu är jag tveksam till det, kanske man ska satsa på att blir en gris? De verkar iaf få lite mer varierande kost.. :P Haha...och vet ni vad jag nyss såg? En bild på en semla, jisses det var längesedan jag kände ett sådant sötsug efter något, kanske är jag på bättringsvägen? För häromdagen såg jag reklam om Mcdonalds och kände verkligen en röst inom mig som ba: "GUD GE MIG!" Haha, mm jag får se om jag lyckas äta något av detta inom en snar framtid.. ;) man ska aldrig säga aldrig.. :P


Erkänn, visst ser det smarrigt ut?

Sen var det något som jag, pappa och bror skrattade jättemycket åt vid middagen, skulle ju berätta vad det var om, men nu tappade jag helt tråden.. :S JO jusste min gamla mentor Erik, halvjapanen, som kastade sig utför ett bord och ville att pojkarna i klassen skulle ta emot, haha dessutom hade han en tå ring, muy sexigt! eller inte.. sen så diskuterade vi varför jag ogillade honom så mkt, jag menar jag skrev en massa elaka saker till honom i en "veckodagbok" som vi hade i skolan, fick dock senare reda på att han läste den, wihooo lyckat! ;S Jag vill ju inte påstå att jag var direkt poppis efter det.. sen inträffade en rolig sak när vi hade honom i träslöjd:

Min kompis: Va sjutton är det här för såg??
Han: Det är en speciell såg som kommer ifrån Japan..
Hon: Asså japaner e fan inte kloka..!!
Han: Erhmm..jag är halvjapan
Hon: Oj jaha, nej men det är väldigt uppfinningsrika faktiskt..

Haha det kommer jag aldrig att glömma! Han blev ju verkligen upprörd också.. :P Nej mina vänner nu ska inte jag sitta här och babbla en massa historier känner mig väldigt trött och frussen och vill helst krypa ned i sängen under täcket och mysa.. :) Och jusste Emil, haha han är ju bra rolig han: Jag vet inte varför men jag fick bara lust att slänga in dig i en hoppborg och slå ner dig! Haha han e livsfarlig, kommer ju döda mig medsamma! :O:P busigt!

Nehepp nu ska jag säga natti natti till far min! :)

Pussiluss sov sött! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0