Ingen idé

Så var det Lördag då.. :) drömde en massa helknasiga grejer inatt, kommer inte ihåg mkt, men jag minns iallafall att jag åkte runt mkt i en asskum bil..hmmm wonder why? Iaf klockan ringde vid 07.15, så det var bara att pallra sig upp, hur mkt än kroppen kämpade emot för att få ligga kvar i den varma och goa sängen, men nej nej dags för lite ridning var det som gällde, inte slöa här inte! :D innan jag kastade mig ut i kylan (-13) så satte jag mig bekvämt i soffan, mumsade lite frukost till ett tänt ljus, åhh så mys! :) sedan klädde jag på mig typ alla kläder jag hade för att inte förfrysa i marken på vägen till stallet.. :P men det gick bra, den enda kroppsdel som inte fick tillräckligt med värme var nog näsan, jisses trodde den skulle ramla av ett tag där.. :S but hey it survived!

Vart SÅ avis på en tjej i min ridgrupp som i tisdags hade kommit hem från New York OCH Trinidad och Tobago, liksom Karibien people!? jag vill också ha sol och värme, dessutom hade hon värsta perfekta brännan, åhhh själv är man som en blekfis..no no no I don't like...iaf pållen jag idag fick äran att rida var Nelson, schteekigt namn I know...han är en liten plutt ponny, hihi, men det gick rättså hyffsat, fast vilken raket han var, pigg som en ärta..kan ärtor vara pigga btw? :S vet inte hur man säger, haha så vi lämnar det..promenad hem sedan i solskenet, wonderbart!

Min stelfrusna kropp fick sig sedan en kur hemma i duschen, ni kan ju gissa om jag inte ville kliva ut därifrån, var ju SÅ varmt och gott.. :) och idag gick det hemskt dåligt för mig att göra lunch: 1. Jag spillde ut HELA glaset med C-vitamin på golvet, 2. Gröten i mikron kokade över, fick torka både mikro och kopp, 3. Jag höll på att tappa koppen med gröten i när jag åt, 3. Jag tappade skeden som jag åt avocadon med..och jag som kallar mig själv kock? Hmm får kanske ta tillbaka det, irriterad blev jagi af på mig själv: "Men vafaaan är mitt jävla problem!?" min katt Maja låg på fönsterbläcket och bara stirrade på mig, underliga matte..pratat i telefon med Emmsing också i över en timme, SÅ härligt var det! Tack gummsan! <3  Nu är jag vääldigt trött...hmm sova middag kanske? Nej ni nu blir det promenad med Anna och vi får se om Janneson orkar med ut också, eller om hon ligger utslagen därhemma efter nattens bravader.. ;)

Pussiluss! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0