Jeansjackan is mine! :D

JA! Nu har jag äntligen köpt mig jeansjackan of my dreams! :D Till och med hon i kassan diggade den: "Åhh den är så himla fin! Alldeles ny, vi fick in den igår!" gissa om jag kommer att bo i denna söta jacka under hela våren, om det blir en varm vår dvs, you nevah know..kollade även runt lite på indiska med papi, älskar deras kuddar som de har där, när jag byter rum sedan ska jag ha MASSVIS med kuddar, mysfaktor 10 ska det vara minsann! Kom gärna över på lite kuddkrig vettja! ;) Stod också utanför VING's informationsbyrå där de hade satt upp priser på sista minuten resor, Marocko den 15/1 för 1.790, oh my oh my, vad säger ni? Jag skulle kunna bara ge mig av och bojkotta allt annat, men njaa, EN termin kvar nu, värt att kämpa för! Dock så känner jag att botten är bra nära nu, men jag ska banne mig ta tag i kragen och rycka upp mig..


Fräänig.. ;)

Kände också att det inte var bra att jag köpte mig ännu ett tuggummi paket, har redan missbrukat det så jag har träningsvärk i käkarna, haha smartass.. ;) Nej mina kära homies, nu ska jag nog börja ladda lite för kvällens träningen, känner mig inte alls taggad för stunden, but I know att så fort jag väl bytt om till träningskläder och står där ready for some pumping så kommer jag vara taggad till max igen! ;D Ska bara chilldilla fram tills dess!

Har'e mys! ♥

And guess what people?
Om 16 dagar fyller jag faktiskt 19 år! Har redan börjat märka av vissa senila drag hos mig, jisses ålderskrisen börjar tidigt nuförtiden.. :S

Kommentarer
Postat av: malin

haha, å, då blir det emil-kväll hemma hos dig ngn g¨ng hoppas jag ;D

2009-01-11 @ 15:40:17
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: mittlivsomfetto.blogg.se

Tack så mkt för kommentaren! =)

2009-01-11 @ 20:26:23
URL: http://mittlivsomfetto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0