Mitt andra jag

Usch vilken natt...jag drömde massa läskighetern, buhuu, det var riktigt hemskt! :O Jag vill inte säga vad det handlade om får då kommer jag nästintill att hacka tänder.. :S men jag kan säga lite kort att det handlade om att jag vart skyldig till en annan död och grejer, fy bövelen.. :( sen blidde det ju inte mindre läskigt av att jag vaknade upp till att en av mina "plingor" i taket spelade lite tyst sådär.. :/ Mmmm..man blir ju nojig när man kolla på "De okända" igår också, nej jag MÅSTE sluta kolla på sånt crap, det jobbiga är dock att jag tror på övernaturliga saker...och spöken....

Just nu sitter jag och ser ut över ängen här utanför, är riktigt kallt ute 11 minus, men ska man kanske våga sig på en morgonpromenad? Igår var jag ute när det var 10 minus, haha fast ni skulle sett mig jag såg ut som en eskimå..är ju ganska frussen av mig så jag tog på mig dubbla leggings, mjukisar, två tröjor + en tjocktröja, dubbla strumpor, min tjockaste vinterjacka, halsduk, dubbla stickade vantar (mina händer såg ut som fatson), och min jordgubbsmysse, hihi, sen gick jag! :D Frös inget alls, ok min näsa är ett hopplöst fall så den blev iskall.. ;) men skönt var det! Fast nu hmm jag vet inte, får överväga det beslutet, har det för tillfället ganska så bra här inne i värmen med korsord och skivan "Melissa Horn - långa nätter" som spelar på hög volym, underbar skiva! :D Bror min hurtade dock iväg till Friskis, tänkte att jag också kanske skulle bege mig dit men sen njaa, jag ska ju till stan idag och dricka te med söta Malin! :D mys!

Och jag är hopplös..för några dagar sen så blev jag galet besviken på att de inte visade "My super sweet sixteen" på MTV längre och att de istället börjat visa The Hills på den tiden, sa till bror: "Men vad är nu detta? The Hills? Åhh VARFÖR visar de den skiten!??" erhmm det var då det, för sisådär tre dagar sen, vad gör man nu varje morgon? Jo jag sätter mig i soffan med lite mysig frukost, tänder ljus och tittar på...The Hills...haha suck på mig ibland.. ;)

Och idag är det en liten jobbig dag..är nämligen så att min älskade och bästa mammsing skulle fyllt år idag.. <3 det känns så orättvisst, varför fick inte hon uppleva mer av livet? Det finns SÅ många stunder som jag velat och vill dela med henne, hoppas hon är med mig endå, saknar henne otroligt mycket! Puss på dig älskling! av alla stjärnor på himlen är du den som lyser klarast! <33 Jag kommer med en blomma till dig!

Sen två andra saker, imorgon åker jag för att bryta benen i Tännäs OCH om 26 dagar fyller jag och bror 19 år!? Jisses dags att hamna i ålderskris snart kanske? ;)

Puss på er alla! ♥

Kommentarer
Postat av: malin

grattis annas mamma <3 :)

2009-01-02 @ 11:39:47
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: malin

tack själv, anna, alltid lika mys & skojjigt att vara med dig :)

<3

hoppas det gick bra senare idag.. :)

2009-01-02 @ 20:12:21
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0