Okänd zon

Jag kan verkligen inte komma på endast EN faktor som har med allt skit att göra...det är typ allt mixat ihop tillsammans som bara blir för mkt, detta gör det hela lite extra svårare att prata om då jag inte vet hur jag ska uttrycka det, så himlans knasigt allt kan bli, right? Alla har vi väl våra tuffa tider här i livet, men jag undrar när sjutton vinden ska vända egentligen? Känns som om jag har kämpat i motvind nu under en ganska lång tid, så snälla give me some medvind please! :/ hmm knepigt läge...imorgon är det iaf skola igen för mig, känns hemskt  jag vill verkligen inte..nu ska man återgå till det stressiga livet när man har hundra olika grejer att hinna med varje dag och man pluggar så mycket att det inte finns tid över till någon avkoppling eller fritid, inte alls kul, jag tycker det borde vara olagligt att en skola får lägga så mkt prov och inlämningar..jag menar när ska man ha tid att leva?! Ok ok nu låter jag verkligen som en sur kärring, jag tycker skolan är jättebra och det är klart jag trivs med att plugga och ser det som intressant, men det räcker väl att plugga den tiden man är I SKOLAN? Eller? nej nej istället när man kommer hem ska man fortfarande sitta med skolarbeten sent inpå natten och knappt orka gå upp dagen efter för man vrålpluggat för att hinna med allt som ska lämnas in och pluggas till...det är helt galet tycker jag..

Men som sagt nu ska jag inte sitta här och bara vara en grinig bitch, utan man får väl se det hela lite positivt, eller åtminstonde se det så att "Gud va lyckligt lottad jag är som faktiskt får en bra utbildning!" med tanke på alla barn ute i fattiga länder som skulle dö av att få hamna i samma sits som mig, de gör ju allt för att få sätta sig i en skolbänk..så jag borde vara tacksam.. :)


Physalis, en frukt jag alltid haft lite svårt för, but damn it jag börjar faktiskt digga den! :D

Ikväll har jag bara tagit det lungt, är ju endå söndag menar jag :) efter träningen så tog jag mig en varm dusch, alldeles för länge dock, tihii mina fingrar blev små russin ;) sen så har jag kollat på The Hills och mumsat fruktsallad made of mango, kiwi och physalis :D riktigt fräscht! Snart blir det nog sängen, ska endå upp klockan 05.30 imorgon, jisses wish me good luck guys! Och jusste jag höll på att förtränga att jag ska till Danderyds sjukhus imorgon också..åhh vill inte.. :(

Natti Natti! ♥

Kommentarer
Postat av: malin

sjukhuset eller dit?..

jag äääälskar psylasis :D

2009-01-11 @ 23:02:07
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: mallan

okej, d visste jag inte , lycka till sweetie <3

2009-01-11 @ 23:56:26
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0