Onsdag 28/1

Heeej! :D Första riktiga dagen som 19 då, hur har det känts? Hmm njaa aningens gammalt kanske..känner redan hur krämporna i ryggen börjat smyga sig på, jisses kanske är dags att få lite åldersnoja reda nu? Imorse var det den nya Laleh skivan som spelade på högsta volym, MKT bra är den! :) Tack ännu en gång! sedan så kunde jag inte låta bli att ha en nya sjalen och örhängena till skolan, mumsi! Trevligt att träffa alla sötnosar i klassen som vanligt, jobbat ekologi med både Malinorna.. :) vår plansch om den grå ekorren kommer bli grym, watch out people! :) hade inte så mkt mer lektioner förutom svenska, där gick vi igenom källhänvisningar, satt först som ett stort frågetecken, men efter en kvart sådär kom min hjärna igång: "Ahaaa på SÅ vis!" Sista lektionen var sällskapsdjur, men jag var tvungen å kila på några små ärenden..

Klockan 16.15 tror jag det va? Hehe..bra minne men kort..mötte jag upp världens bästa Emmsing på bibblan där hon så duktigt satt och pluggade engelska :) ALLDELES för längesedan jag såg den tösen så vi vart glaaada! Sedan fick jag lite söta presenter av henne också, ett mysigt ljus och ett jättesött örngott, så ikväll blir det mysa med en kopp av Malins te med det tända ljuset framför sig och med kudden som huvudstöd.. :) MYS! Emmsing och jag kilade sedan iväg för att äta lite sushi, mums, vi har börjat kalla sushi för "drog" för det är det banne mig, man riktigt sörjer den när det är slut på tallriken..Vi hann inte prata sådär jättemkt för jag var tvungen att rusa vidare till core träningen på Friskis, men det fixar vi en annan gång, right honey? ;) btw fick vi hemskt sällis av två killar som spelade trummor med sushi pinnarna, haha usch jag tänker inte gå på deras konserter i framtiden iaf.. :P Coren gick toppen för er som undrar!


Mysiga ljuset jag fick av Emmsing...

...och det dundergulliga örngottet, TACK sweetie! <3

Nu är jag hemma, sköönt! Ska jobba lite med ekologin nu, sen om 50 minuter blir det Topmodel, yihuu och klockan 22.00 reprisen på andra Avenyn, Yihuuu igen! :D Ha nu en riktigt härlig kväll! ♥ Och jusste idag fyller my homeboy Milla 18 år dvs myndig, she's free maaan! Grattis! :)

Kommentarer
Postat av: natta

grattis i efterskott :)

ses på yogan på söndag ( milla sa att du skulle komma ). jag e inte synsk ;)

2009-01-29 @ 18:15:49
URL: http://nattapatta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0