Är ganska trött på Sverige för tillfället..

Dagen började med en joggintur i REGNET! :O Thank god att det senare på dagen sprack upp på himlen och solen kunde titta fram, annars hade jag blivit deppig.. vart en mysig dag, heldag i stan :) först mötte jag upp Alex för lite sushi lunch och en liten promenad i stan, härligt, det var längesedan man träffade honom, sushiipääää som vi alltid säger..vart en hel del Sydafrika minnen :) sedan såg man Fares Fares också, WOHOO KÄNDIS Spanarn Anna! ;) Köpte mig en sät tunika på topshops rea, mums, mötte sedan my homeboy Janne för en fika på coffie house by goerge där det blev varsin smoothie och en chokladboll till damen.. :) vart en hel del snack om Rhodos, ÅHH MINNEN! Vill inget hellre än att åka tillbaka! så vi pallrade oss iväg till ett par resebyråer och kollade på sista minuten resor dit haha :) galna ungar!

Resten av dagen har man vart hemma, inte alls mått nå vidare bra, verkligheten slår emot en, skulle behöva komma bort från vardagen ett längre tag, ångesten tar alltid fart....jag hade så underbart kul på Rhodos, man var helt bekymmersfri, vill bara tillbaka, snälla jag kan väl få vinna lite pengar på en trisslott...hhmmm jaja...jag ska kämpa!

Sötnöten Emil åkte dit idag, jag är AVIS! Men jag hoppas han får det fantastiskt trots att han bor bredvid en strippklubb haha.. ;) skit också, ibland blir man verkligen påmind om att man verkligen saknar den filuren.. :( nej nu har jag deppat tillräckligt i detta inlägg känner jag...ska ta och lyssna på lite 60-tals beats och drömma mig bort ettt tag..

PUSS! ♥


Älskar dessa töser, tack för ännu en oförglömlig resa! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0