Att det alltid ska vara så mysigt!

Ännu en mysig dag!

Efter ett kämpigt löppass på morgonkvisten och en bror som glatt satt och käkade frulle med sin vän Emil (det kan inte vart en vacker syn när jag kom in där hel svettolaanig) så begav jag mig till huvudstaden för att träffa Sophia, ååå det var längesedan man såg den söta tösen! Vi kollade en del på topshop för att sedan ta oss en fika på coffehouse by george där jag mumsade i mig en latte och en nybakad scones, eller njaaa, de värmde den i mikron haha ;) Jag har verkligen en stor last i livet numera och det är just det jag åt LATTE OCH SCONES...finns det nå godare? Svar nej.. ;) Fia och jag babblade på om allt möjligt och vi avslutade dagen med en tripp till gallerian för att leta efter en jättesöt klänning som vi listat ut att den fanns på Vila, men nee vi fann den icke!


GOTT!

Missade bussen hem med 2 ynka minuter, wihooo ALLTID jag som ska lyckas med sådant.. :P yeah that's right! Emma tha man borde veta sådant..haha...ALDRIG att jag ska missa en buss när hon är med...mardröm... ;) Iaf väl hemma hade papi lagat världens gourme middag beståendes av kyckling marinerad och stek i balsamvinäger och mandelspån, samt en smarrig pasta med grillad paprika med basilika, eller den hade han bytt ut miot timjan....som han för den delan glömt och haft i, haha..btw detta toppades med mozzarella.. :) sounds delicious right?

Senare på kvällen vart det promenad med Jai Ho tjejerna Flodan och Janne, mys, vi avslutade kvällen med hallon och te at my place..överdrivet mkt skratt blev det som vanligt, sitter för tillfället och stretchar mungiporna, haha...men det är underbart, puss på livet! Kollade även på Rhodos the movie tillsammans, men det övergick efter en stund mer till allvarlig snack inriktat på relationer..typ.. ;) nu ska vi inte avslöja alltför mkt, hihi..

Puss och natti på er! ♥

Kommentarer
Postat av: malin

latte är för mesar, jag kör svart ;) hihi



Absolut! bara det att jag jobbar lite mkt just nu, men vi alla måste till grönan snart någon helg!

2009-07-29 @ 20:30:08
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0