Fredag

Åhh jag saknar Rhodos! :( men jag ska sluta tjata om det nu...jag och mina töser hade två underbara veckor där. sol, bad, hoppning från hopptornet, MASSA skratt (som sagt träningsvärk i mungiporna), lite gråt, galna nätter med ladies night, midsommarfirande på Pacha, midnattsloppet för en del...jaa you named it.. :) jag vet inte vart jag ska börja om jag ska beräta om allt som hänt.. :) vi får ta det någon annan dag då jag har lite mer tid och ork :)

Igår var jag inne en sväng till M, har inte känt mig på topp de senaste dagarna så det var skönt att prata ut lite...men JISSES vilken värmebölja det är i Sverige då! :O och dessutom vart jag tvungen att åka den stekheta roslagsbanan som kokade över och även fast jag hade min übertunna klänning på mig så klibbade alla fast på låret.. :S så när jag väl kom hem så slängde jag på mig min bikini och la min på altanen för att hålla min fräscha bränna vid liv, hade egentligen tänkt att pallra mig till Friskis men min ihållande huvudvärk satte stopp för det, så jag däckade på sängen och vaknade lagom till att pappa och jag skulle ta oss en biltur till MCdonalds för varsin meny...var JÄTTELÄNGESEDAN, så USCH va jobbigt det var...men det gick...dessutom fick vi sådana söta coca cola glas också.. :D haha..de har jag lääänge drömt om! :D eller?

Kvällspromenad, skönt!

Nu idag ska jag nog mest ta det lungt, göra några ärenden och maila till lite folk, annars tänkte jag messa sötis Emil och se hur han har det på Rhodos :) och imorgon blir det movietime hos Flodis Brodis, det ska bli skoj, kanske att vi kollar på "Rhodos- the movie" också! :D

Puss på er! ♥



Varje gång jag hör denna låt kommer jag att tänka på Rhodos och töserna mina.. :) Det var en kväll vi satt med varsin drink på Dream och plötsligt kom denna låt upp...alla tre vart lite känslosamma och visst såg man en och annan tår i ögonvrån: "You are the reason that I breath, you are the reason that I still believe" :)

Kommentarer
Postat av: malin

saknar dig!! vi måste ses!!

2009-07-03 @ 15:17:14
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: AnnaPanna

Samma sak för mig... när jag hör den här låten kommer jag alltid att tänka på den kvällen och på er <3

2009-07-03 @ 22:41:46
Postat av: Anabanana :D

Awww, tänka sig att det blev ju st denna låt, lite otippat :) <3

2009-07-04 @ 13:43:38
URL: http://annsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0