Lördag

Tjoo! :) Torsdagens middag på den traditionella "Pepe italienska" restaurangen i gamla stan med Emma och Anna vart kanon, som vanligt! :) Med de två sötnosarna kan iNGET gå snett...hrmm eller "tuffa tider" i Rhodos kanske haha :D det som är lite kul är att det ALLTID ska regna när vi ska äta där, men men :) tur att vi satt inne i värmen med tända ljus och god pizza.. :) Jannes pizza var inte lite rolig "halvt inbakad" måste erkänna att den såg lite missbildad ut :P haha..men det var hur skojsigt som helst, finally togeheter igen efter Rhodos...90% av vårat samtal bestod just av det...RHODOS 2009, men det finns så många minnen som man helt enkelt inte kan få nog att prata om.. :) sedan även våra planer för resten av sommaren, vi måste hitta på mkt skoj nu innan Janne flyttar till Båstad, gaash I'm gonna miss that biatch! :( Tog oss sedan en promenad från gamla stan till t-centralen.. :) hamnade mitt i någon judisk sång samt en dam som hade världens "knarr-skor" haha måste hörts kilometer bort ;) UNDERBAR KVÄLL!

Nu under fredagen och lördagen har jag bara tagit det lungt, men det behövs det också! Tränat, solat, pysslat och så har jag och papi vart ute och gått i 5 km vid domarudden spåret två dagar i rad, härligt! Sedan så upptäckte jag en väldigt otippad sak igår, ni vet de där maskotarna som jag gett min bror i uppdrag att dela ut till två inkastare på Rhodos visade sig igår på vimmelbilderna på costas.se...HAHA jag kunde inte sluta skratta åt det! Men puss på min söta bror som fullföljde sitt uppdrag! <3 

Nu ska jag försök bli av med mitt magont...blääää... :(
Och jag är SÅ hjärntvättad på vissa låtar från Rhodos, helt galet.. "Känn ingen sorg för mig i Göteborg" "Barababababa bababababaa" "I know U want me" and so on...går och sjunger på dem hela tiden känns det som, haha till och med papi har hamnat i "Håkan Hellström-hypnosen" :P skoj skoj..

Längtar tills imorgon också! Då ska jag träffa min sötnos Emmsing för lite kladdkakebak och mys <3 sedan innan blir det kanske en lunch i stan med Sandra och Malin sedan några fler kanske, ska bli bäst! :)

Ha det mys vänner! ♥


Bilden är tillägnat maah homeboy Janne, because soon she gonna move from town...lite sorgligt, men you go girl! :D Stolt homie är man! :D

Kommentarer
Postat av: Erika

Låter som ni hade veeery rulligt att the Rhodos place :D Avis är man ^^

2009-07-11 @ 21:00:52
URL: http://chessy.blogg.se/
Postat av: emma

aaw, thank you honey! blir alldeles tårögd!!

<3<3lovelovelove<3<3

2009-07-12 @ 18:44:08
Postat av: Anabanana :D

To maah homeboy: "You know it's true, everything I do, I do it for YOU!" <3 <3 (Bryan adams) LOVE! <3

2009-07-12 @ 20:02:25
URL: http://annsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0