Söndaaaa

Tjo sötnosar! :) Sitter här och lyssnar på Keri Hilsons nya låt..har totalt fastnat för textstycket: "When I look at you my mind goes on a trip" ♥ det är så fint..bästa känslan i hela världen, som bönderna på Bonde söker fru säger haha ;)

Igår natt kom jag hem sent från Flodis brodis trevliga lilla hus.. :) någongång vid 01.30 tror jag, men det var en oerhört skojsig kväll, mkt skratt och ljudeffekter, like always när jag och Flodan get togeheter :D Vi planerade lite viktiga saker, bakade kladdkaka och roade oss med våra oseriösa sidor, haha hennes päron måste seriöst tro att det var någon form av knark i den där kladdkakan så flamsiga som vi var! :) även hennes lilla bror som annars påstår: "Ni är så tråkiga" skrattade lite hejdlöst då och då! :D SÅ kul att se! Viv ar lite busy så det blev inte kladdkake mums och mango te förens 22.30, men det gjorde ju inget! Kollade in vårat hotall i Götet också, damn that was HOT! :D LYX! Det ska bli skoj skoj!

Idag blir det nog en liten trip ner till centrum för eventuell fika vid kanalen med Emmsing, gaash henne har jag saknat, ska bli erhört kul! Sedan även ett Friskis pass på det, haha inte ovanligt när det kommer till oss två hurtbullar! :D Jag har verkligen världens underbaraste vänner ska ni veta! :D som mamma brukade säga: "Anna jag blir nästan rörd när jag tänker på vilka fina vänner du har!" awww... :') Så det ska ni veta!

I övrigt i min lilla familj så är papi ute och har för tillfället väldigt gröna fingrar då han ligger på knä och rensar i rabatten, söt far! Bror min jobbar och sliter..damn it, nu känner jag mig som en latmask här...ska nog bege mig och göra lite slitgöra jag med, smell yaa later! ♥

Btw så skrattar jag fortfarande åt Emmsings lilla felaktiga ordval, haha detta är en intern grej så I get if om ni inte fattar, men nu mina damer och herrar är det tal 5,5 som gäller, from now on, PUNKT SLUT! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0