Tee and cake...

Bajs Bert. Idag har vädret vart illa må säga, dock inte lika illa som bruuuschans väder på Väddö där det tydligen var ösregn all the time.. :P men här har det vart uppehåll och lite regn då och då..tog mig en promenad med söta Flodis Brodis som nu kommit hem från Gotland, wiie loved to see that tös again! :D Och ohh yea att vi använde oss av ljudeffekter.. :) alltid yaa know! Märkte hur smart man var när vi efter en halvtimme gått med paraplyerna uppfällda fast det inte ens regnade haha...that's hot! Vi pratade om allt möjligt men mest om Gotland och Flodans lilla små strapatser samt en heö del pepp-talk åt min fördel :) det var mys, thank you honey! Men på Torsdag bli det banne mig ALLA Jai-ho töser, ska bli MYS! ♥

I övrigt så är min mage ganska dum...men jag satsade stenhårt på dagens träningspass, gick utmärkt fast det var någe fel på luftkonditioneringen så HJÄLP jag vart ett levande vattenfall om man säger så ;) mindre färscht var det att sitta på bussen hem sedan, speciellt när halva Rinkebys ungdomslag i basket med massa fränigar skulle med samma buss, wohooo..´..eller?

Annars har jag packat nu på kvällen samt ätit papis goda ugnspannkaka :) me like! Nu undrar ni nog vrf jag packat? Jo för imorgonbitti ska jag åka till fiskstaden, eller Göteborg som man också kan kalla det.. ;) ska hälsa på sötnöten Emil, wiie längesen och han har lovat å bjuda på sushi, muuuums..hörs when I'm back home..! :)

PUSS! ♥

Btw min tisha som jag köpte på rean igår har ett recept på kakor i sig, urgulligt! Nu blir det baka av!


Grabbarna grus, för alltid i våra hjärtan, har ska vi banne mig "gräva guld" nästa år också! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0