Nu går det snabbt!

Åhh jag är så ledsen att jag inte kunde vara med på middagen med klassen igår...buhuuu, jag saknar ju dem! :( Det kändes inte alls bra, but I hope they had a wonderful time! <3 Själv satt jag i solskenet på altanen och käka tonfiskpasta med pappsen och bror, inte så illa det heller iofs..sedan agerade jag veterinär igår på mina små katter, av det jag lärt mig på djursjukvården, nämligen "hur man ska tvinga i sig katten avmaskningsmedel".. och gaaash va proffsig man var! Pappa vart ju impad av mina kunskaper, fast Maja den gamla tanten har jag ännu inte lyckats locka, hon bara klöser och spottar upp den stackars tabletten...hmm jag får nog helt enkelt följa Emmsins knep med att rulla in fanskapet i lite leverpastej.. ;) hope that will work! Och igår var det sjudundrans fint väder! Satt och schteekt i solen den mesta delan av dagen..fick ett mess av Emilpemil, han försökte va mallig och säga att solen sken i Götet, but HEY självklart att den gör det i huvudstaden med! ;)

Idag däremot...bad bad weather..tog mig initiativet att springa ett varv i spåret, perfekt väder för det, lite blåsigt, molningt och jaa lagom varmt! :D höll dock på att dö på kuppen, men en av Brittans gamla klassiker i mp3:n fick mig att tagga till lite.. ;) Nu mina vänner ska jag kolla på film, någon skräckis med Lindsay Lohan, and then in tha afternoon ska jag och Janne bege oss in till skopunkten i Arninge för att hitta några fräääniga skor till studenten.. :) AHHHHH bara 3 dagar kvar!! :D om inte väder gud ger oss fint väder då jäklar! haha.. ;) Emil däremot tar studenten idag, DEN casanovan! Jag uppmanade honom att INTE bli alkoholförgiftad nu, vad fick man för svar: "Jag kan inte lova något".. :P haha knase!


Jag vill aldrig hamna där igen, jag har verkligen insett hur mycket det har hjälpt mig, jag har fått mitt liv tillbaka! Är så otroligt tacksam! Jag är medveten om att det är en lång resa tillbaka, men nu ser jag inga hinder, jag har bestämt mig, livet är fan alldeles för underbart för att kastas bort!

Nee nu ska jag lyssna lite på Akon's nya låt "Be with you" och drömma mig bort till Rhodos, för det närmar sig ju också med stormsteg! :D 12 dagar kvar!!!

Pussiluss pysar! ♥

..Och btw...jag ÄLSKAR våra syrener!


Det är verkligen något speciellt med denna blomma, varje gång man känner doften av dem eller ser dem så tänker man på sommaren, skolavslutningar, när man plockade en bukett av syréner till sin lärare innan man sprang iväg och levde livet! Underbart, nostalgi! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0