You are the sun in my universe

Sitter nu här i min ensamhet, ingen är hemma, förutom katterna som stryker runt och kräver mat och utsläpp...uuusch uuuuuuusch USCH SAKNAR dig! :( inte kul, INTE kul! Kan ingen spola tillbaka eller fram tiden lite?Mrhmmmmmmmm...thank god att filmen "Bridget Jones" finns, har legat och kollat på den hela morgonen, haha, man blir helt enkelt glad av hennes förvirrade personlighet :)

Igår gick jag och la mig alldeles för sent, jag hade verkligen en äkta "guys-night".. :P haha flera på tråden att snacka med..Hille och jag diskuterade våra sushiplaner och hans anklagelser angående att jag lyssnar på Brittan, Niklas och jag pratade om studentflaken, Emilpemil och jag pratade om grekiska gudar och att han tydligen är en, haha söt + min gåva till honom ;) och den andra Emil och jag pratade om kiss och bajs och skräckfilmer :) gott och blandat dvs! :D så i säng kom man klockan 01.30.. :P hihi..jaja..det är ju "sommarlov", eller ska man säga arbetslöshet? Nej men om några veckor blir det slitgöra på Skansen bland aporna.. :P mys!

Idag blir det nog lite stan med Annapanna, inhandla det sista inför Rhodos, WOOHOO 5 DAGAR KVAR! ;D och glass såklart! haha..kanske hälsa på Jannesson på fruktlagret om man får något klartecken därifrån of course.. ;) dock så sitter jag och ber för alla min makt att alla äckliga regnmoln ska spricka upp och det blir SOL! :D hade vart underbart!

Nej nu ska jag byta om, ta av mig mina hjärt-sov-shorts haha söta!

Ha en mysig dag! ♥

Kommentarer
Postat av: malin

ha så KUL i rhodos älsklingsAnna!!

Vi måste ses direkt när du kommer hem! :)

2009-06-09 @ 20:45:18
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0