Ännu en gubbe med ledsen mun då..

Åhhh jag blir så ARG, LEDSEN och BESVIKEN att jag ALDRIG kan fixa det! det är ju inte så svårt egentligen, "Slå på roboten och bara gör!" som Jessica alltid brukar säga, men ÅH vad jag inte klarar av det! Sedan sitter man där efteråt och skäms över sig själv..

Jävla tankar. Jävla ångest!
Känns som om mitt mål är långt bort nu..

Jag bara önskar att jag skulle kunna tycka om mig själv för den jag är, men hur ska man lyckas banka in en sådan sak i skallen på mig? Hur mycket andra än säger hur söt jag är eller liknande så kommer jag alltid bara sålla bort de kommentarerna i min skalle och bara se det negativa med mig själv, gaash MÅSTE sluta med det! Hmmm...jaja nu ska jag glömma allt det där och försöka ha en mysig kväll bara! :) Idag är det ju "Andra chansen" i melodifestivalen, håller ju självklart på BWO, they are fucking great, kanske inte direkt någon stor "vinnarlåt" i Europa sammanhang, men I like them anyway! :)

...och bara för att så kan jag inte sluta tänka på dagens ridlektion, haha jag är bara SÅ stolt över mig själv! :D det måste man få vara ibland ju! Forgot to tell ya all att jag vart ute på en promenix med far min också, härligt! sen handlade vi på lill ICA, bästa affären i världen, lite bananer, mumsig musli med massa frukt i och gröööt i mängder! ;D haha..och ni vet mitt pluggande som jag skulle göra idag...hrmmm..vart det av? svar nej... :O

Ha en mysig kväll!
Pussiluss! ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra :)

Hahah :P söt du är :D

haha, jaaa BWO är bra :D heja dem! :)

Hur har du det btw?

2009-03-07 @ 22:08:45
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0