Boogie woogie!

Igår kväll klockan 19.00 vart det boggie woogie at Kina kejsaren with maah homeboy Janne (Emma).. :D vart dock lite stressig innan då jag, papi och bror vart en sväng till IKEA Barkarby för att köpa lite småsaker + att provligga i en massa sängar, haha, fast vart i helsike hade min runda säng tagit vägen? :( på bilen ivägen hem vart det världens skrattfnat när vi skämtade hejvilt om att vi skulle köpa oss varsin 40-säng så man bara kan ligg på sidan och sova + att Erik skulle gå in på kvantum och köpa, chips kondomer och tamponger, haha..you don't get it, bara ett av familjen Martinssons intern skämt.. ;)

Iaf åter till "Fyra bugg och en cocacola"-kvällen med Janne.. :) efter de att jag avnjutit en sushi på take away och grabbarna varsin pizza så hämtade Emma upp mig vid "kantarellen", var så kul att höra dunkarmusiken i bilen på högsta volym, så vi cruisade oss iväg till buggkursen.. :) självklart var vi lite livrädd att det BARA skulle vara vi som orkat oss ta oss dit på en lördag kväll, men ICKE! det var fullt med folk, dock nästan bara medelålders människor eller gubbar med ölmage och handsvett.. :P haha men det fann nån enstaka "ungdom" iaf.. :) vi fick shaka loss till grundstegen och dansa med alla möljiga folk.. :P så nu vet vi "how do to" till kryssningen nästa vecka.. :) klockan 20.30 var det roliga över och alla fortsatte att dricka och frossa kina mat..but guess what? Jag och Janne vart uppbjudna av själva dansläraren själv, jisses både höll med om att han var bra...snygg...haha.. ;) så we didnt mind do dance with him.. :P men han var värsta proffset och snurrade runt en som en vanta på golvet, askul dock :D


Ledarna, and tha buggmasters.. ;)



Haha vi är ena schleetna töser.. ;)

Emma skakar loss med ledaren.. ;)

Efter boggie woogie kvällen åkte vi först hem till mig, hämtade lite vaniljyoghurt och start till mit kvällsmål och bilae sedan hem till Jannes place.. :P va så skoj för innan skämtade vi om att jag skulle tappa ut vaniljyoghurten i bilen eller spruta ut sånt på förbipasserande folk...sen i sista nedförsbacken så sa Emma: "KOLLA hur bra mina bromsar på bilen tar!" haha och i dessa inbromsningar så skulle jag givetvis tappa kontrollen på yoghurt förpackningen så SPLASCH så tappade jag den, haha...vart en prydlig vit liten pöl i bilen + att mina converseskor fick lite av una vanilla flavour, haha.. :P väl hos henne snacka vi en massa, kollade på Sverige Portugal and some gangstaah shit like that.. ;) härlig kväll med bruuschan! :D synd bara att Flodis inte kunde joina..hon sussade nog så sött.. :)

Pusssssssss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0