Janne's place!

Efter kvällens middag beståendes av hederlig falukorv med hemmagjort potatis/morotsmos, så styrde jag min kosing mot Jannes place! :) Va rena rama snöstormen ute så jag drog luvan över huvudet och sprang, ni kan ju gissa hur många gånger jag höll på att flyga i backen under de tre minutrarna som det tog för mig att nå fram "to tha house".. ;) herregud tur att jag hade luren med mig så jag, om det hade blitt behov till, kunnat ringa hem så papi kunnat hämta mig, ledbruten på backen.. :P men så var nu inte fallet! ALLTID lika trevligt att mötas av Jannes glada face och sköna kommentarer! :) Synd bara att inte Flodis kunde vara med oss ikväll, hon skulle på möte men jag, som alltid råkar säga fel berättade för Emma (om ni undrar så är Emma och Janne the same person) att hon skulle på ungdomsvård, HAHA vilket var aningens fel uttryckt..det är detsamma som när jag säger fel på filmen: "I taket lyser stjärnorna" jag säger alltid: "I stjärnorna lyser taken" haha, duktig man känner sig...jag börjar fundera på om jag har dyslexi för stackars Emil får ju också alltid rätta mig för jag säger fel på ordet "ändå" själv skriver jag alltid "endå".. :S hmm..iaf nog om mina skriv och tal svårigheter.. ;)

Emma och jag pratade som vanligt mkt om Rhodos, kommer bli värsta "old-summer-08-meeting" där i sommar, göteborgarna och vi, helt sjukt, men SKOJ! ;D vi måste även prova på "Sex on the beach"...hrmm drinken heter så alltså..få inte konstiga tankar om oss inte! Sedan blev det lite allmänta tjejsnack och jag försökte så gott jag kunde att banka in i Emmas skalle att skådisen Jesper Sahlen ÄR snygg, men det såg mest ut som om hon ville spy när jag nämnde namnet..haha..kollat på "Den rätte för Rosing" också, det programmet är iofs ett skämt, men ack så underhållande att titta på! Traskade hemåt vid 21-snåret, jag skulle se Andra Avenyn och Emma skulle bänka sig till Desperate housewives... :)

Nu är klockan hyffsat mkt, ska hinna med att läsa lite tänkte jag innan jag däckar i sängen, höhö, imorgon blir det samma buss som alltid men denna gång ska jag till skolan med papi, vi ska på elevrådsmöte, ska bli intressant.. ;) och jusste när emil sa att jag var en sthlm:are svarade jag: "Nej jag är en kantarell från ljuvliga Berga hood!" stämmer bra det! :D


Boken jag läser just nu, kan rekommendera!

Godnatt, sov sött! ♥

Kommentarer
Postat av: AnnaPanna

Hade så gärna varit med igår..., men vi får ta det till helgen!!! lite oroande att du sa att jag skulle på ungdomsvård, undra vad emmos tänkte då :S

puss puss

2009-03-11 @ 17:25:12
Postat av: Mimmi

svar: Ja visst är de! Sjukt snygga :D

ja exakt, de är verkliga händelser också. I de flesta skräckfilmerna så är det ju oftast ganska överdrivet och då känns det inte som att det kan hända här. Med beck är så verkligt. Hm, barnhemmet, gothika & when a stranger calls är bra. men det finns ju många som är bra iofs :D Själv då?

2009-03-11 @ 20:05:10
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Anabanana :D

Haha Janne blev nog rättså chockad.. ;) of course vi hörs om helgen! :D Tjingtjong puss!

2009-03-12 @ 13:13:42
URL: http://annsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0