Lördag kväll..

Det vart tyvärr inget besök hos Emmsingen min, vart lite försent..men vi ska ta igen det på tisdag förhoppningsvis, jajamensan! :D Precis avnjutit en middag som jag idag stod för, nämligen varm raviolisallad med champijoner, purjolök, tonfisk, soltorkade tomater, romansallad, majs med en dressing till made of matyoghurt och röd pesto, yammi! :D



Sen diskuterade jag och papi hur ljust det är ute nu! :) men blir så glad! Ljuset och solen påverkar verkligen ens humör har jag märkt och nästa vecka ställer vi om till sommartid också, even better! :D det är nu de sanna vårkänslorna sätter i! Moa min lill katt har redan börjat bete sig som värsta parningsbenägra honkatten, ÄVEN fast hon är stereliserad.. :S hon skriker som en dåre och ska hela tiden ut till varje pris, jag överväger att skaffa mig ett par öronproppar om hon ska fortsätta med sitt gnäll.. ;) det märks också på Melvin att våren är här, när han kommer in är det som om han vart och grävt i lera och dy för hans tassar ser ut som rena rama gyttjepölen, så varje gång för vi turas om att hålla i det "monstret" samtidigt som vi kastar oss över en handduk för att rengöra hans tassar någorlunda bra så vi slipper skura golven var tredje timme.. :P haha..

JUSSTE! Ikväll är det ju premiär för Robinson! :) håller tydligen på i en och en halv timme.. :S vet inte om jag pallar att se när de bygger läger, snackar skit och kokar ris i så länge, kanske är det mer värt att sätta på en bra film..hmm får se hur jag gör...ska iaf festa på vaniljyoghurt och lite start..erhmmm..nej men nu ska jag tänka gröna kryss, det blir mys! ;) säger vi ja..

Ha en mysig lördag folks! ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0