Meeh åååhhh..!

Den här dagen har vart förjävlig om jag ska vara helt ärlig...inte haft lust med någonting, inte velat prata med nån, hade lust att sova bort hela dagen i vilorummet, men jag hade inte tid så länge så jag fick då och då tvingas sitta med de andra och låtsas vara social...i vilorummet fick jag iaf tid att tänka lite för mig själv, lyssna på musik och bara inte behöva "finnas till för någon"...innan 15 melliset blev det dock aningesn bättre när jag H och H kom in på samtalsämnet om våra söta katter som är ena tokstollar..berättade om Melvins alla strapatser, så de fick sig ett gott skratt.. :)

Inte nog med att jag känt mig som ett utskitet och trist äppelskrutt så har vädret även vart hemskt dagen till ära, typ snöigt och hemskt med blåsig vind, rena rama snöstormen! Och jag som hade hopp om våren igår, sol och första dagen på första vårmånaden men men..kunde inte låta bli att svära lite tyst för mig själv när jag gick hemåt i vädret efter ett medelpass på Friskis: "Jävla pissväder!" förlåt men jag är verkligen inte på humör idag, hehe..

Nej ingenting känns bra just nu, bara meningslöst och trist...sen är jag arg, besviken och saknar den tiden som var! Sorry guys att ni får höra på detta tråk, hoppas på en bättre dag imorgon då ska jag iaf träffa Janne och Flodan, TRION! :D Var evigheter sedan vi var tillsammans alla tre känns det som, that will be awsome! :) vi ska snacka en massa och kolla på andra avenyn of course, då kan det INTE gå fel! :)

Ska nog bädda ner mig i soffan nu och slå på något TV-program..

Ha det bäst! ♥


När man har en liten svacka gäller det att man verkligen tänker tillbaka på minnen som är värda att minnas, då blir man genast lite gladare inombords!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0