Onsdag :)

Hejhopp på er och godkväll! Har precis tagit mig upp ur sängen faktiskt, tänkte skippa detta med bloggen ikväll men jag kunde inte hålla händerna från tangentbordet så jag fick lägga alla mina skvallarblaskor som jag radat upp bredvid huvudkudden åt sidan för att skriva mig ett kort litet inlägg om min dag.. :) Vart till skolan idag med papi och Jessica, VERKLIGEN skoj att träffa lärarna, synd bara att klassisarna inte var där.. :( och Vronkan, herregud va den människan var brun! ;O hon såg banne mig nästan smutsig ut, hon hade vart i Vietnam, åhh jag är absolut inte avis...hehe, eller? ;) träffade också på Annika, Eva, Margareta och "hon-som-jag-aldrig-kommer-ihåg-namnet-på-tanten" men det gick bra, redan nästa vecka ska jag få komma dit några timmar i veckan och jobba lite med det som är nödvändigt, damn that's great! :D Dock så var det mindre kul att tvingas åka tunnelbana igen, massa stressigt och grinigt folk som trängdes och hade sig, mahaa chilla liksom! sen så kunde jag inte rå för min skadegläjde åt stureplans bratsen som synd nog inte fick någon sittplats på tåget, naaaw SÅ puttinuttigt.. ;) mohaha rätt åt er! Ni skulle sett deras blick, var typ som om: "Hallå?! En fin människa som jag ska väl inte behöva stå ùpp, right?" tss bullshit..iaf sedan var det farväl till papi och åter till Danderyd för 10-mellis.. :) satt länge kvar och snacka apor och andra djur med Hanna gånger två och Micke, skoj!


Jag orkar inte med snön längre, ge mig vår och krokusar! ;D

Efter dagens slut så var det Friskis och core med Emmsingen min som gällde! Jättekul att träffa henne SOM vanligt, sedan var ju Loppis där med en NY vattenflaska this time, INTE den traditionella "Polarn och Pyret", haha ;) Btw så ägde jag och Emmsing på coren, wiie! och vet ni vad? Vi ska uppfinna ett nytt nobelpris som vi ska ge till den människa som uppfann sushin, jajamensan! ska redan ikväll börja skissa på hur pokalen ska se ut, hmm tror det blir en form av en guldig sushi rulle, what to ya think? ;) knasungar är vi! sen kom vi fram till att omelett är godare än falukorv..! haha.

Papi hämtade mig, snällish! Vi åt medelhavskyckling till middag, un classico de mi padre! :D GOTT! nu på kvällskvisten har det blitt till att kolla på onsdags traditionerna, nämligen "Diagnos okänd" och självklart "Efterlyst" med Hasse and his man GW :D innan jag pyser i sängen nu vill jag säga congratz to maah homeboy Janne som idag tagit körkort! :D Simply the best! Nu blir det cruising around Berga hood, äta bamsekorv och dricka pucko! :D haha..

Tjingtjong långkalsong ♥

Kommentarer
Postat av: Emmsing:D

En guldig sushi rulle blir super:D allt ska vara glamour you know;D hahha Kollar på skissen nästa gång:D hahha Pusshej ÄLSKAR dig<3<3

2009-03-12 @ 08:06:49
Postat av: Anabanana :D

Haha glamour a la sushi is tha shit! :D Ja gör det! Pusshej ÄLSKAR dej!<33

2009-03-12 @ 13:12:14
URL: http://annsing.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: hehe okej, det är ju bra filmer det med :) ja, visst är det! men ganska opraktiska. Jag skulle nog ha av de där blommorna redan innan jag kommit hem :P haha. Till helgen så ska jag umgås med pojkvännen och så ska jag på 18 års fest på lördag så det blir nog en bra helg :) själv då?

2009-03-12 @ 20:43:30
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Carolina

Besök gärna min blogg, du kanske hittar något trevligt =)

2009-03-12 @ 20:52:06
URL: http://caroliinadenfiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0