Så var'e tisdag!

Så var det tisdag, min vilodag nr 1 :) gått bra idag, rätt skönt var det att prata med Jessica, satt typ i en och en halvtimme och bara malde på, känns redan bättre om man jämför med gårdagen...nu på eftermiddagen har jag bara myst i sängen, löst korsord, burrat in mig i en stor filt och tittat på Pippi på rymmen, tihi barnsligt och mojsigt! :D

Måste bara berätta om en grej som inträffade imorse vid frukosten, HAHA..! När jag satte mig ner så kände jag att det "buktade" ut lite på baksidan av låret, kändes som en stor fet böld som sträckte sig lång på låret..blev rädd och började inbilla mig att jag fått en allergisk reaktion av filen eller något, men jag kunde ju inte gå ut från frukosten, ej tillåtet liksom.. :P så, så fort jag skrapat ur den sista filen och knapprat på den sista muslin så rusade ju ut till hallen och plötsligt drog jag upp ett par leggins som låg i byxorna!? Haha gaash hur lyckas man? Då har jag alltså suttit på bussen hela morgonen med ett par utbuktade leggins innaför jeansleggingsen, haha damn that's hot...OR not! ;)

Om sisådär en halvtimme ska jag bege mig raka vägen till Jannes place där man ska snacka en massa goja med henne and Flodan och kolla på Andra Avenyn, ska bli fucking greeeeaat! :D var så längesedan, snacka om att jag kommer se ut som "tha happy family" från Rhodos när jag ser dem igen! :)


Grymma flicks!

Ha en mysig kväll sötnosar!♥

Kommentarer
Postat av: Mimmi

svar: hehe ja jag håller helt klart med dig! :) Sushi är underbart gott! :) Lax är nog min favorit, men öven räkan, avokado, rullarna och crabstick älskar jag :D du då?

2009-03-04 @ 15:45:16
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: malin

hahahahah anna du e knasig du!

2009-03-04 @ 17:29:09
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0