Söndag jadå!

Idag har det vart MIN officiella pannkaksdag! :D Ni anar inte hur stolt jag var när i princip ALLA pannkakor, bortsett från den första som blev en mosad geggig blandning, blev helt perfekta! :D Jag stod där med stekspaden i högsta hugg och nästan hoppade upp och ned samtidigt som jag sa till mig själv: "Iiiiih va grym jag är!" lyckan var fulländad! mumsiga vart de också, visserligen glömde jag nu att ta en bild på den, så ni sitter väl där och tror jag sitter och ljuger er rätt upp i ansiktet för att ni inte får se något bildbevis, but no no that's not the case.. ;) ska visa er en vacker dag jag lovar!


Haha detta måste vara den bästa kokboken, med det bästa pannkaksreceptet i! :D

Busigt värre, "Pang Pang Pangkakor!"

Nu på kvällen har jag vart en sväng till Friskis för det vanliga söndagspasset, men gud min skapare va Lena har kämpiga pass! :O och jag hade ju redan grymt mkt träningsvärk i både rygg, mage, armar och ljumskar från gårdagens ridlektion, så jag hoppade runt och gjorde mitt bästa i salen även då jag säkert såg ut som en skadeskjuten gräshoppa som precis påbörjat sjukgymnastik och har leder och ben stela som träpinnar.. :P utmärkt beskrivning! :D SKÖNT att få skjuts hem av pappsen, slippa lägga sina stelopererade gräshoppsben på ryggen för att springa til bussen.. ;)

Och vet ni vad? Jag har nu bytt rum! så nu har jag mitt lilla krypin här på undervåningen, awsome, dessutom som pricken över i:et så befinner sig även datorn på mitt rum nu! :) nu är det bara min runda säng och den indiska inredningen som saknas, wiie ska bli skojs! Sen har jag vart pinsamt besatt av Backstreet Boys idag, haha gått och sjungit deras låtar för full hals.. :P tihiii, nu ska jag å papi hämta bror från jobbet, måste skynda! :D senare: BECK!

Pussiluss!

Kommentarer
Postat av: malin

thihi, den där boken fick min syster en gång när hon fyllde år av våra kusiner kommer jag ihåg ^^

2009-03-09 @ 16:42:59
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0