Söndag kväll

Nu har jag precis ätit middag, soyakorv med grekiskt potatismos, sallad och fetaost...gott var det, men jag blir alltid lika besviken på mina små felsteg...jag blir så frustrerad för egentligen är det ju inte ALLS svårt det är bara jag som alltid ska krångla till det :/ hmm...nu på kvällen har jag iaf vart och tränat ett medelpass på Friskis, hur mkt folk som helst, det är ALLTID så på söndagar, folk kanske har dåligt samvete över allt mums mums som helgen haft att bjuda på? Vad vet jag, eller så är det bara det typiska "söndags-syndromet".. ;) vart den röda bussen hem för min del..kände mig som en väldigt artig flicka när jag lät en liten pojkvasker (ok han kanske va två år yngre bara, haha) gå på före mig på bussen, vad gör man inte för att få ett litet tack och leende tillbaka.. :) och trots att jag känt mig ganska så illa till mods hela dagen så kunde jag inte låta bli att le inombords när jag upptäckte hur ljust det har blivit om kvällarna bara under denna vecka, underbart! Och så detta fågelkvitter, åh mitt hjärta blir varmt! :)


Hittade en gammal bild på mig, tiihii känner knappt igen mig, funderar på att färga håret igen kanske? ;)

Ikväll är det TVÅ bra filmer som börjar exakt samtidigt, nämligen traditionella Beck, men också tidernas bästa skräckfilm, nämligen "The Shining" med Jack Nicholson: "Heeeeeere comes Johnnyyyyy!" ska spela in den, helt klart! :D om ni inte har sett den, så uppmanar jag er alla: SE DEN!

...och jag ska sluta vara fjantig...inte gråta över småsaker...

Hoppas ni får en mysig kväll! ♥

Ahhh jag råkade trycka in en knapp så ALLT blir kursivt, gaaash vad har jag nu ställt till med, datasnillet Anna va namnet.. :S

Kommentarer
Postat av: malin

åååå broooownie-anna I like ! :D

va vare för beck? man har ju ingen koll gär nere.. ^^

2009-03-16 @ 17:45:56
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0