Vissa dagar är tuffare än andra

Herr pannkaka och hans kompanjoner grädde och sylt har gjort mig illa idag.. :( Jag förstår att de inte vill mig illa och att de egentligen är naggande goa pysar, men jag kan inte inse det bara...jävla skit! Att en dag kan bli förstörd bara på de viset, känner att jag sviker så många men jag kände att jag inte klarade av socialt umgänge för tillfället, inte för det är bättre av gruva ner sig i sina tankar, men nej idag vill jag bara ta det lungt..

För övrigt har det vart strålande solsken hela dagen! :) underbart! så har kan det få vara hela våren tycker jag! Solen och ljuset gör som sagt SÅ mkt! På melliset snackade jag, E, S och Anneli om "vad vi kollar på hos killar", haha lite kul att höra deras smak och tycken, alltifrån maskulina händer, spinkiga killar till muskelberg med mjuka drag i ansiktet, hehe.. ;) allt detta tjejsnack kan man inte få nog av, ruuligt! Försökte kolla på filmen "En prinsessan dagsbok 2" men det slutade med att jag somnade! ;P JUSSTE MALIN! du var med i min dröm! Haha det var jätteläskigt, för vi var jagade av några mördare i ryssland, typ i ett jätteläskigt slumområde..vi sprang och sprang..men sedan hittade vi en fallfärdig lägenhet som vi gömde oss i, men OJ va rädd vi var! :O Vi gömde oss under en säng och hörde mördarnas steg precis bredvis oss, aaaahhh som tur vaknade jag så vi hann aldrig bli upptäckta, tiihi thank god for that! :D

På kvällen gjorde jag något jag inte bör göra, nämligen träna, som sagt var det herr pannkakas fel.. :( men det var kul iaf! Skymtade Emmsingen min utanför som förmodligen skulle spinna.. :) och eftersom papi och bröderna var på student middag idag så valde jag att lyxa till det lite extra efter träningen och beställa hem en sushi take away till mig själv..så väl hemma bytte jag om till mysdress, tände ljus vid bordet och satte mig ned för att äta sushi, snacka om att jag njöt! :)

Jag låter bilden tala för sig själv.. :)



Det jobbigaste med dagen har vart att det hela tiden känns som om jag sviker både mig själv och mina nära och kära, det är så frustrerande! Men det tar tid..det viktigaste nu känner jag är att jag måste börja tycka om mig själv mera, acceptera den jag är..men hur fan gör man? :S

Sen för att vara lite positiv måste jag bara få skryta lite om matten som jag höll på med i skolan igår, herrejisses va bra det gick! :O jag är helt chockad över mig själv, jag behövde knappt hjälp för bövelen! Ni skulle sätt min chockande blick när jag kollade i facit för att rätta: "Det kan inte vara rätt....men VA??! Det VAR RÄTT! Fan va BRA jag är!!" Matte mitt nästa favorit ämne? Who knowes? ;) hihi..

Nu blir det dusch, monstertofflor på och vaniljyoghurt.. :)

Love yaa! ♥

Kommentarer
Postat av: Emmsing:D

ÅHHHH gud så gott!:D Jag som ville ha det till frukost:P hahha Pusshej ÄLSKAR dig<3<3

2009-03-26 @ 21:14:53
Postat av: Kimberly

åhh så gott :O

2009-03-27 @ 20:18:02
URL: http://thegirlandthesex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0