På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst!

Lite om igår, jag var för lat för att skriva.. :) Mötte upp Jennieman, Flodan och Janne i Täby centrum, vi skulle leka fjortisar för en kväll, titta och sjunga med till EMD och äta på pizzeria, haha.. ;) helt underbart! :D på tåget på väg in hörde jag några tjejer med "Danny-band" i pannan som diskuterade ålderskillnaden, jag kunde knappt hålla mig för skratt: "Asså jag menar ju liksom när Danny är 28...då är ju jag 20!! Det funkar ju liksom typ!? Eller hur!? Jag ska bara HA honom!!" haha.. ;) iofs så kan jag inte neka till att han är jävligt snygg men, tihii nu kom den sanna Anna fram här.. :P Iaf, mötte upp tha gang och vi inväntade tills de skulle börja sjunga, och JA Danny är snygg som helsike i verkligeheten, de andra två är ju bara två skuggor till jämförelse med hans charm...Jennie fick lite panik för hon trodde hon skulle behöva ta emot mig, "Anna svimma inte bara!"  och Janne fick ögonkontakt med den hunken, tror jag ska slå ned henne.. :P sen kom min kusin helt plötsligt förbi och jag försökte verkligen dölja att jag endast var där för att se dem:

Han: Hej vad gör du här?
Jag: Ähh inget speciellt...
Han: Vilka är det som uppträder.. (försöker skymta vilka det är genom att titta bakom mig)
Jag: Hmm jag vet faktiskt inte..

HAHA va dålig jag är! After tha show tänkte vi ställe oss i autograf kön, men den var milslång, typ runt hela Täby och tillbkaka igen och dessutom var kön full av antingen småbarn i 5-9 års åldern eller de berömda fjortisarna som skrek, hade idominslava på deras putande läppar och hade skrivit EMD i pannen och bar på ballonger eller rosor som pojkarna skulle få...så vi skippade helt enkelt den biten, tog några foton istället och gick för att käka sallad på pizzerian.. :) gott gott, satt länge kvar och flamsade, askul! :D Sedan vart det skjuts hem av självaste jannesson, tänkte fråga om hon hade extra säkerhetsbälten, men Flodan och jag klarade oss bra bak i bilen trots at vi saknade discokulan och rökmaskinen, haha.. ;) men Janne was a hell of a good drivaah! Impad är man av bruuuschan! :D mmm grym kväll OCH Jennie hann faktiskt hem till "Sveriges värsta bilförare".. :P tur för Emma, annars hade bilen nog vart paj vid det här laget.. ;) och nu är det klart att även Jennie man ska hänka på kryssning den 3-4 April, skoj skoj!

Bilder kommer.

Idag då, ljuuuuva Fredag! underbart väder, vart på mando hela dagen och umgåtts med mina kära vänner där.. ;) blev en ny utmaning idag, men det gick hyffsat.. :P till Täby en sväng efter sista mellanmålet, FULLT med folk, jisses! de är ju inte direkt trevliga heller, trängs som sjutton, blä för det! Hade sedan sällis hem av bästis Emmsing, wiiie slapp åka den trista biten i roslagsbanan själv, underbart! Och imorgon fyller den tösen år också! <3 nej nu ska jag ta en filt och mysa ned mig, är kallt som sjutton, brrrrr...

Må bäst! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0