Luftballong, inget med dagen att göra men jag orkar inte med dessa rubriker ibland..

Det verkar som om solen har tagit semster idag... :( jag som hade lovat mig själv att sola minst halva dagen :P måste ju hålla brännan vid liv vettja! men ja ja då får jag väl ägna dagen åt att plugga och lösa korsord istället..allt jag kan göra är åtminstonde att hålla alla mina fingrar och tår på att solen kanske inte fann det som meningsfullt att ta ut semester en fin söndag som denna.. ;)

Inatt har jag sovit prima! för en gångs skull..och jusste jag drömde att Emil hade VÄRSTA jacuzzin!! grymt, den var typ lika stor som en swimmingpool, jävla brat han är! ;) Haha neee..bara LITE..Muffins? Iaf så vaknade jag precis innan klockan skulle ringa av att Moa, min lilla busiga katt for runt på mitt golv och hoppade å hade sig, undrade först va helsike hon hade fått för epeleptiskt anfall, men sen såg jag att det kröp en STOR FET spindel på mitt golv som hon busade med, AHHH SPINDEL-INVASION! :O tur att man har katt i sådana lägen som kunde käka upp den så jag lungt och fridfullt kunde stiga ur sängen utan att få flashbacks och panikattacker från den traumatiska Sydafrika upplevelsen när skorpion spindeln försökte attackare mina och pojkarnas fossingar, hujedamej...!! :O

Vid frukosten höll jag på att sätta filmjölken i halsen när jag, även denna morgon, garvade åt Hugh Grants misslyckad försök att köra sin gravida hustru till sjukhuset i filmen nio månader.. :P under färden lyckades han göra så att en kvinna skar sig, han bidrog till att en gubbe fick hjärtinfarkt OCH bröt benet på en stackars cyklist, herregud..undrar hur många gånger han kuggade på uppkörningen innan han fick körkort liksom.. ;)

Nu har jag precis suttit ute på altanen med en kopp te och pratat med papi, Moa gjorde även oss sällskap och jag tackade henne för hennes hjältedåd med spindeln genom att ge henne massa pussar och kramar..sötmisse! :D men nu väntar väl pluggpapprena på mig..suck.. :(

Igår då! JO vi fick besök av min faster och min kusin Cassandra samt deras lilla, eller lilla och lilla...ganska stora familjemedlem, nämligen hunden Aston (om jag inte minns fel).. :P jättesöt krabat! Vi fikade, pratade och var även ute på en promenix med vovven, som sket så det stod härliga till, haha.. ;D Kicki fick "äran" att plocka upp Astons avkomma och jag kan ju säga att den lukten inte direkt var att leka med, snacka om att behovet av gasmasker vad nödvändigt.. :P Till middag vart det även grillning och jag och papi körde med våran specialitet, nämligen grillat kött med rostade och vitlöksmarinerade potatisskivor i ugn med tomatskivor och en smarrig creamy cheese sås till :) om jag inte minns fel så vart det en favorit hos dem! :D så nu ska de tydligen komma över på middag varje dag är det sagt, står och dregglar utanför dörren när vi kommer hemfrån skola och jobb, haha.. ;) man kanske ska fundea på att öppna en egen restaurang här på kantarellen, "Martinsson kockarna AB" :D damn made for sucess! Trevligt besök var det verkligen!


Vovven Aston :)

Faster i väntan på den stora grillfesten, hihi.. ;)

Haha värsta posen, det ser ut som han typ: "Yeah baby look at me!"

Avslutade kvällen med en promenix med Flodan! :D så kul att se henne! Vi matchade varandra bra med våra chinos och skinnjackor, haha..schteekigt! Vi gick den traditionella "hästhage-vägen" och samtalsämnet var som vanligt lite "gott och blandat".. :) men en hel del om våra planer inför sommaren, wiie roadtrip in Jannes car maybee? ;) mysigt var det! <3 Jag är verkligen lyckligt lottat som har så underbara vänner.. :) puss på dem! Ni vet vilka ni är right? ;)

Nu ska jag nog kila, men en sak innan, riktat till Emmsing, vet du? Jag har nu premiär använt shower gelen som jag fick av dig! Gud nu luktar man woonderbart! Thank you honey! <3 Puss på er alla!

 

Kommentarer
Postat av: Emmsing:D

Varsågod älskling! Du var värd den!:D<3 Pusshej ÄLSKAR dig<33

2009-05-03 @ 16:55:56
Postat av: Anabanana :D

Awww sötis! <3 :) Pusshej ÄLSKAR dej! <33

2009-05-03 @ 18:45:10
URL: http://annsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0