Aha så var det dags igen..

Förlåt om jag gör er besvikna nu..men jag känner mig inte alls bra för tillfället...är bara ledsen och har inte lust att göra något alls...det som är Fredag och allt...jag vill bara sätta mig på något flyg och åka LÅNGT bort, bara glömma livet här i Sverige för ett tag och komma till värmen och platsen där allt verkar så enkelt..

Önskar att man var liten igen och att en kram kunde göra så allt blev bra igen, men hur ska det gå till? You tell me...

Precis kommit tillbaka från en kvällspromenad, satte på mig mysiga kläder, laddade mp3:en med mysiga låtar och gick ut i den friska luften för att "vädra" ur hjärnan på lite tankar..."träffade" även på en död stackars skata som var i full färd att bli uppäten och bortglömd av ett par blodtörstiga iglar, aww hade bara lust att ta upp den, gräva ner den under min körsbärsbuske på tomten, så den fick en värdig begravning, men sen insåg jag att körsbären i sommar då skulle få en bitter smak av skat-lik, så jag gav den en sista blick och tänkte: "Vila i frid käre herr skata" innan jag vandrade vidare till mitt lilla hus..

Nu känner jag för att kolla på någon "Feel Happy" film så man piggnar till lite iaf! :) det är bättre att försöka än att bara dra täcket över huvudet och tänka att livet är skit...jag menar man ska ändå vara glad över det livet man har, I am! Men jag skulle ju ljuga om jag sa att livet jämt och ständigt är bra, för FAN vad jag hatar när berg- och dalbanan goes down.. :S men man ska verkligen ta vara på de underbara stunderna och viktigast av allt vara rädd om livet, för det är banne mig värdefullt! Älskar mitt motto som jag nog sagt x-antal gånger nu: "Livet är som en babianrumpa, färglatt men också fullt av skit!" tycker det är ett bra och klockrent budskap, för visst är det så? Inte kan livet vara en dans på rosor jämt inte...

Puss ♥ Saknar det som varit!

Nedräkningen forsätter, 37 dagar kvar till Rhodos!


Fria drinkar, grekisk mat, massa flum med tjejerna, sol och bad, skratt attacker, galna promenader, "shoppa-onödiga-saker-dagar", bargatan, shake shake, och MASSA MASSA ANNAT! :D (På bilden: En brunhårig jag som tydligen vill ha lite "Peace" och Flodis som till fullo utnyttjade all inclusive bandet med en gratis drink, mums!)

Och one more thing before I leave: GRATTIS JANNE BRUSCHAAAN!! You will rock yaa ass of in Båstad! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0