1:a ADVENT!

FÖRSTA JÄKLA ADVENT FOLKS! Jisses i gudars skymning vad tiden går snabbt! Om ungefär 26 dagar är det julafton!? vafan jag tog ju nyss studenten! Wazzaaa liksom. Iallafall så pappsen han vart duktig och satt upp alla adventsljustakar, så nu är det myspys stämning i huset :D Dock så hann jag inte med att julbaka dagen till ära, får satsa på det i veckan istället, ser SÅ mkt fram emot att "rulla snoppar" av pepparkaksdegen, like old times :D dock så har jag lite ångest över julen, tycker den är lite jobbig pga att mamma inte finns med oss längre, men vad ska man göra? vill helst av allt vinna 100.000 på en trisslott och bjuda alla på en mysig och varm solsemester istället! men men man kan inte trolla, what a shame..

 

Idag har det vart kallare än vad det brukar, var ute på en promenad på morgonkvisten, MYSPYS! lyssnade också på låten "Sparvöga" typ hundra gånger :) sedan efter promenaden grisade jag med lunch i soffan framför Rhodos filmen :D så kul att minnas dessa wonderbara stunder med flicksen, mungiporna åker upp automatiskt! ;D

På eftermiddagen trotsade jag vädret och gick utanför dörren en gång till, dock varade det inte så länge eftersom jag sedan satte mig på bussen tillsammans med Flodan - TÄBY CENTRUM MOTHAFAKAAHS! den glada busschaffören Per körde oss, hihi, vi satt och sjöng jullåtar med honom, rolig filur!

Rantade runt i täby flera timmar, kollade på skor, kläder och Flodan köpte även ett par skidstavar samt 100%:ig choklad till sin mami :D Körde även vårt adventsfika på Coffee corner med varsin kopp varm choklad med grädde samt varsin chokladboll :) pratade om alla möjliga saker, men helt ärligt så vart det en hel del killsnack ;) som vanligt dvs!

Gick även in på TM för att säga Hej till Micke, köpte mig ett USB minne, hade ingen aning om vilket som var bäst men micke lurade väl på mig den dyraste varianten I guess :D bäst för honom att det är bra nu! Otippat nog vart det även middag på Romano med pappsen, pizza för hela slanten, dock så tog jag en med FÖR mkt vitlök på, så nu luktar man väl inte mumma i munnen :P YSCH tur att man inte har en pojkvän att pussa på iaf, han vill väl inte ha vitlökspussar menar jag! :P

Lugn hemmakväll med mangote och film, nu försöker Johan lära mig hur datorer fungerar, intressant! :D

Har'e gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0