Äsch då.

Jag har lite panik, för jag vet banne mig inte om jag ska vaccinera mig mot svininfluensan eller inte :O Det kan ju vara bra med tanken på att snart ska till Thailand och busa...för det hade ju inte vart skoj om man fått det när man ska åka dit...men samtidigt är jag livrädd att man ska få bieffekter...DET ÄR JOHANS FEL! :P Han visade mig en video på youtube om en tjej som vaccinerat sig och fått värsta nervskadan..hon kunde inte gå eller prata normalt...ENDA gången hon var normal var när hon sprang och gick baklänges..?? VA? Aja..tragiskt iaf.

Jag drömde någe sjukt inatt också. Men nu kommer jag inte ihåg det, möhöö, synd för er där!

Igår var det en riktig SKITDAG.. :( usch vilken dålig dag jag hade, hoppas på att mina batterier är någorlunda laddade idag..Fytusan vilken jobbig svacka det var igår...man känner sig så himla värdelös och svag när det kommer sådana dagar...man bara gråter. HATAR DET. Sa till min chef att jag inte klarade av att jobba, eller jag gjorde ett försök, men pallade bara med en timme. Aldrig känt mig så ofokuserad i mitt liv, det var som om jag gick i dimma och jag som aldrig har svårt med att få till värsta smilbanden fick verkligen anstränga mig för att le åt kunden..nää usch, ska det behöva vara såhär? Dock så var min chef jättegullig. Tur det!

Träffade på Johan och Micke vid T-centralen. Tanken var den att jag skulle hänka med dem när de skulle äta, för de skulle senare på bio,typ Zombieland, eller vad den nu hette :P Så vi satt på donken och pratade, fast de både kom fam till att det är riskabelt att vara med mig i stan, det kommer bara fram en massa psykfall, haha! :P Inne på donken kom det fram en kärring som började kackla mot oss och på vägen hem kom det en gubbe som sa: "Här står ni jävla gubbar och kärringar!" Sen tog han Micke på huvudet och fråga: "Röker du cigaretter eller?" hehe :D

Men iaf. De var så snälla så jag fick följa med dem på bion, så man vart lite gladare! :D Filmen var rätt rolig faktiskt, fast det tog typ hundra år innan jag fattade att det var en skräckKOMEDI, så jag satt och gömde ansiktet i händerna, pojkarna tyckte nog jag var värsta mesen..men kvällen vart bra! :)

Idag ska jag jobba igen, hoppas det går bättre! :)
Ska övertala papi på en fika vid smörkransen idag tänkte jag! :D mohaha!

PUssiluss! ♥



JAG VILL HA TILLBAKA SOMMAREN!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jo, de bliva så ^^

en liten filur på fem år som tar saker i sin egen takt ^^ men trygg och supersnäll är han iaaf :)

2009-11-03 @ 20:55:03
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0