Onsdag va?

Jag har fortfarande inte tillgång till min dator....därför blir det tråkiga gråa inlägg.. :(

Vad hände igår då? JO Jag var och fikade med min behandlare på en mysigt fik på St.Eriksplan, så vi satt och pratade om allt möjligt, hon är verkligen gullig! :) så himla kul när hon vill veta om alla mina små problem, allt från mat, jobb till kärleksproblem, så man sitter där och kan inte sluta babbla :P Hon tog en lussebulle och jag en STENHÅRD kaka, trodde den skulle vara seg, men icke! Mina tänder fick sig en rejäl genomkörare :P höhö...

Sen måste jag berätta om en helt sjuk grej som hände! :O Ni kanske kommer ihåg när jag fick jobberbjudande på Espresso house i gallerian? Det var ju en kille som kom fram och frågade mig...sen träffade jag även på honom en gång till fast i Täby, vart förvånad redan då: "Det kan ju inte vara möjligt" men VET NI VAD? igår på det där random fiket på St.Erikplan så kommer HAN IN... :O Jag vart helt jäkla chockad, det händer ju inte?! Det måste ju helt enkelt vara ödet! Hanv art nog lika förvånad! så nu tog han mitt namn igen så jag kanske börjar jobba på Espresso house ändå! :) SJUKT LÄSKIGT!

Annars igår så lurade jag på stackars MR.JEFFERSON (red. Johan) att följa med mig på spinning, han höll på att avlida men klarade det med bravur! :D So did I! Sen laddade vi upp våra batterier igen på Golden West, sallad och kebabtallrik, bra skit! :)

Sen var jag uppe för sent och kollade på Southpark, men det var Paris Hilton avsnittet så det kunde jag inte missa! :D Idag ska jag nog bara dega och ha det allmänta ROLIGT....eller inte :P thank god att jag ska på core iaf! :D WOHO TO THA FUCKING HOOO! Bra.





SÅ JÄKLA GÓ LÅT!

Och jag har fått LÖN, YEEEES!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0