Onsdag, typ LIll-lördag! :D

JISSES! Igår så skrev jag nästen en bok om dig. Klockan 3 på natten också, ett tips är att skriva ner era känslor, det är nästan som om man tar dem jobbiga känslorna som finns kvar och gnor i kroppen och flyttar över dem på ett papper med hjälp av en penna, rätt smart tyckte jag. Saknar dig något så sjukt.

Idag blir det iaf lite träning på Friskis, fast bara core, min fot är så jäkla DUM! :( jag var ute och gick igår och jag kunde knappt GÅ normalt.. :( inte alls kul, MÅSTE verkligen uppsöka sjukgymnast kvickt som attan...får bara köra core och spinning nu ett tag, det är ju ingen belastning på foten på samma sätt...men hur ska det gå med min löpträning nu liksom?? Blääää vill inte tänka på't! Bättre att fixa det nu än senare iaf! Men jag är så jäkla trött på träningsskador! Först var det mina benhinnor som strula, sen när dem vart bra så kom detta med foten och nu OCKSÅ höften..

Men innan träningen blir det ju som sagt fika med pappsing, looking forward to that! :D dock så är dem som jobbbar på smörkransen inte de gladaste människorna man kan träffa på, men man väl bita ihop och anstränga sig att le lite, så svårt kan det väl banne mig inte vara! :P Jag tycker de kan ge mig det jobbet istället om de ska tycka det är så pest ;)

Och nu är det någon knäppis som mailat min fb igen, alltid samma: "Jag tycker jag känner igen dig, har vi setts förut?" NEJ MEN VÄNNEN DU BOR I NORRLAND SÅ TJEEENA! Världens sämsta raggningsreplik, vet inte hur många som försökt med den. Jag faller dock inte för't!

Nej, nu fick jag lust att dansa lite, breaka loss på röda mattan som vi säger i denna familj, höhö awsome! :D och jag upptäckte till min stora förskräckelse att JORDGUBBSSYLTEN va sluuut imorse! Min filtallrik va så gått som förstörd, näää ICA SKÅNSTA HERE I COME! :O

Puss å ha en mysig dag!

Nu ska jag hitta en gammal bild på mig...hmmmm...



Wiiie detta var längesen.. :) eller njaaa...3 år sedan kanske, men här va man brunett FAN SÅ HETT! :D Eller vad säger ni, man kanske ska bli brunett igen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0