Karlsborg

Igår cruisade jag, far och Kim till Sveriges reservhuvudstad Karlsborg för att hälsa på bror i lumpen!

Vi hämtade Kim klockan 04.30 för att sedan åka iväg...vi alla var trötta som bara den, eller hehe...mest jag iaf som bara sovit en timme men ändå! :P tur att vi fick stanna vid Statoil, där köpte jag och Kim oss varsin sockerchock, nämligen kanelbulle och varm choklad, mums en väldigt bra frukost minsann! :D det tog typ totalt fyra timmar att komma dit. Snacka om en tragisk liten stad med an massa förfallna hus, men men.. :P nu ska vi inte klaga, bara för vi är så himla bortskämda med berga hood liksom.

Iaf, det började med skitväder, regn och rusk och KALLT! som tur va sprack det upp lite senare och solen vågade till och med fram under en timme eller två.. :) Tog dock en tid innan vi hittade militären Martinsson, då vi kom helt fel från början, wohoo här fanns det mkt information om vart man skulle liksom.. ;) men till slut kom han där, gåendes med de kamouflagefärgade kläderna och med ett stort leende på läpparna, sötbror! :D Han visade oss runt lite där dem bor, faktiskt rättså mysigt om man bortser från den inpyrda lukten av gamla kläder och svett men..hehe..sådant överlever de väl.. ;) Vi fick även testa bära vapen, kika runt i olika museér och se bror som utmålad krigare, JISSES vad han såg läskig ut! Vi såg först inte ens att det var han!

Dagen avslutades med lite lunch, pannkakor och ärtsoppa, men jag tog svampsoppa för att strida mot traditionerna, ÄKTA lumpenmat..samt en cermoni där bror och några andra fick ta på sig de berömda baskrarna...jagv art nästan lite ledsen i ögat av stolthet! :') dessutom fick jag och Kim ett skratt anfall när två killar ramlade i en backe, haha VILKA vurpor! :D Sedan fick vi gå ner och krama om bror...klockan 14 var allt slut...dags att åka..men idag kommer ju han hem till Berga wiihooooo! :D Då blir det tårtfest både för honom OCH papi eftersom det är fars dag idag! ;D


FRAMME!


Leka soldat


Såhär sover det stackarna, mysigt? Jomenvisst kanske lite!


Bror visar papi hur vapnet fungerar.


Kim och jag inne på något museéum..


Cool kille!


Det är vad jag kallar RIKTIG MAT! :D


Cermonin


Stolt flickvän!


Stolt far!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0