HJÄLP vilken dag!

Nej detta har INTE vart min turdag! :O Men man får banne mig skratta åt problemen ibland.. :P Ska ta allt från början:

Som ni kanske vet så försov jag mig imorse, men fick som tur en ny tid att komma till Danderyds sjukhus. Iaf...så jag kollade upp en resväg eftersom min nya tid vart 15.30...PERFEKT tänkte jag då kunde jag åka in lite tidigare så jag hann med en fika i mörby innan jag knallade vidare till mando. Bussen jag skulle ta gick 13.43...så jag var ute i god tid och ställde mig vid hållplatsen...men kom det någon buss?? NÄÄÄÄ! Kollade på tidtabellen och där stod det att den gått 13.23, men JIPPIE liksom...så jag fick stå där i ösregnet och vänta tills nästa buss kom, nämligen en halvtimme senare..myspys..eller inte.

Väl vid stationen så var det SMOCKFULLT med människor som väntade på tåget, samt en psykopat som sprang runt och frågade "NÄR FAN GÅR TÅGET, VET DU DET VA VA VA!?" jag var LIVRÄDD! :O Stod och frös som sjutton bara pga att jag var tvungen å hålla idet nedrans paraflaxet...dock så upptäckte jag att INGEN annan hade paraply, guess why? JO FÖR JAG STOD JU BANNE MIG UNDER TAK! SMART! :P Jaja..mina förfrysna händer har numera men för livet..nothin to do anything about! Iaf...mitt tåg var som förmodat intställt...YES! :( gick sedan till bussen som gick det LÅNGA vägen till danderyd, men hade jag något annat val? Oturligt nog var det hållplatsen längst bort så jag fick skynda på...PRECIS när jag ska sätta min fot i bussen hör jag en kvinna ropa: "MEN NU KOMMER JU TÅGET!" Och visst hade hon rätt..! :O Herrejisses, jag fick kuta som en brunstig ÄLG för att hinna..med min onda fot och allt...måste ju sett ut som en SKADESKJUTEN brunstig älg mer korrekt sagt..men jag hann...helt dyngsur och kall...fy bövelen.

Till slut kom jag fram till danderyd, åkte förbi som hastigast mörby för att köpa mig en värmande latte att sörpla på..sedan vart det RUSCH till mando...mitt i denna panikartade rush så satte jag lite av latten i halsen så jag fick andnöd, då brast mitt tålamod och som ALLTID ska jag ta ut det på vädret, haha! "JÄVLA PISSHELEVETS VÄDER!" Thank god att ingen hörde! :P tror jag iaf..

Sen var det samtal på mando med Jessica, trevligt! Vi kom även in på hundar mitt i allt, jag fick se hennes drömhundras, sötnötig var den! :) Men iaf sen var det ut i ovädret som gällde igen, snöblandat regn + blåst, HEMSKT! DÅ kom nästa otur! :P här kommer det, va beredda!

Sprang jag som en galning för att hinna med 624:an vid danderyd som gick 16.55...den stod där, jag kutade som en sinnessjuk galning men så var det en jävel till chaffis som brände iväg med bussen FAST han såg mitt tappra försök...det roliga med detta var att det var en SUPERLÅNG kö av folk till buss 628:an som stod och såg mitt missöde...för att då inte skämmas så slutade jag inte springa utan jag fortsatte att springa som en dåre ner till tunnelbanan för att DÄR stanna så de inte trodde jag var på väg till bussen som jag missade haha! :D herrejisses.. :P

MEN NU ÄR JAG HEMMA! Pappa hade lagat god wook så nu är jag mätt, torr och belåten :) Nu blir det myspys till "Mammas pojkar" haha! Aldrig sett, men jag vill ge det en chans, bara skit på TV annars så :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0